ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Κάνε τώρα ΑΝΤΑΡΣΥΑ!

Τόσα χρόνια ακούς πως αυτά που λέει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι σωστά αλλά δεν γίνονται τώρα. Τον Ιανουάριο φέτος, αλλά και σε προηγούμενες εκλογικές μάχες, είπες πως ας δώσεις ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ που πάει για κυβέρνηση, “να γίνει κάτι”, να ανακουφιστούμε και βλέπουμε. Υπήρχαν και οι καλοθελητές που ψιθύριζαν πως η ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι χαμένη. Πανηγύρισες για τους 149 βουλευτές, την ανάληψη της κυβέρνησης, για να έρθει αργότερα το μούδιασμα, η διάψευση και τελικά η προδοσία του εξευτελιστικού μνημονίου. Γιατί δεν μπορεί να υπάρχει φιλολαϊκή πολιτική μέσα στην ΕΕ, με την καπιταλιστική εξουσία αλώβητη, με τον λαό στον καναπέ. Τώρα το ξέρουμε όλο και περισσότεροι αυτό, το θέμα είναι τι θα κάνουμε. 

Θα βουλιάξουμε στο μικρότερο κακό, στο “αριστερό μνημόνιο”, βγάζοντας τα μάτια με τα χέρια μας; Θα απέχουμε απογοητευμένοι, δίνοντας πόντους στις δυνάμεις που υποστηρίζουν τον μνημονιακό και καπιταλιστικό μονόδρομο; Θα αποθέσουμε πάλι την ελπίδα σε νέες αυταπάτες, σαν αυτές που οδήγησαν στη χρεοκοπία του ΣΥΡΙΖΑ;Ή μήπως στην αναπαλαίωση ενός κόμματος που αρνείται την ρήξη στο σήμερα;

Όλα αυτά αποδείχθηκαν πολύ λίγα. Ήρθε η ώρα να κάνεις ανταρσία σε όσα κλέβουν την ζωή σου και τα όνειρά σου. ΑΝΤΑΡΣΥΑ αύριο στην κάλπη, η πιο κερδισμένη ψήφος, για τον λαό και τη νεολαία, για το κίνημα, την Αριστερά. Ψήφος κερδισμένη γιατί είναι η πιο επικίνδυνη για το σύστημα, γιατί κτυπά ευθύβολα τον εχθρό μας. Χαμένη είναι η ψήφος που αστοχεί. Γι” αυτό το “βόλι” αξίζει να σηκωθείς από τον καναπέ.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι εδώ για να σπάει τα όρια, να ξεπερνά τις απαγορεύσεις, να σπάσει ακόμα και το αντιδημοκρατικό όριο για την εκλογή βουλευτή. Στο χέρι μας είναι.

Περισσότεροι από κάθε άλλη φορά συζητούν για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, σκέφτονται την επιλογή της ψήφου στην αντικαπιταλιστική Αριστερά. Ο καθένας χωριστά και όλοι μαζί ας κάνουμε ανταρσία στα ψευτοδιλήμματα. Τώρα ήρθε η ώρα.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΠΡΙΝ στις 19/9/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου