ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Καλεί Στη Μεγάλη Αντιφασιστική Αντιρατσιστική Διαδήλωση Στις 25 Σεπτέμβρη, Στην Ομόνοια, Στις 7 μμ.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Μετά την κυνική ομολογία του Μιχαλολιάκου για την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα το αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό κίνημα χρειάζεται να δώσει ακόμα μια απάντηση. Η θέση των νεοναζί της Χρυσής Αυγής είναι στη φυλακή. Δεν είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα αλλά μία εγκληματική οργάνωση.

Η Χ.Α. μπορεί να έχει σταθερά ποσοστά στις τελευταίες εκλογές αλλά πήρε αισθητά λιγότερες ψήφους - ιδιαίτερα στα αστικά κέντρα - παρά τις δικαστικές και κοινοβουλευτικές διευκολύνσεις (καθυστερήσεις στη δίκη, αποφυλακίσεις υπόδικων στελεχών της) για να μπορεί να εμφανίζεται σαν νόμιμο πολιτικό κόμμα σε όλη την προεκλογική περίοδο, την προβολή τους από τα ΜΜΕ και τη ρατσιστική πολιτική της ΕΕ απέναντι σε πρόσφυγες και μετανάστες.

Αυτό είναι αποτέλεσμα της παρέμβασης του αντιφασιστικού κινήματος και στην προεκλογική περίοδο. Ματαιώσαμε την προσπάθεια τους να κάνουν προεκλογική συγκέντρωση στο κέντρο του Πειραιά στις 11/9 μαζί με τα σωματεία του Πειραιά και τους αγωνιστές της Αριστεράς. Διαδηλώσαμε κατά χιλιάδες στις 18/9 στο Κερατσίνι και στις 12/9 ενώσαμε τις φωνές μας με τις χιλιάδες σε όλη την Ευρώπη που διαδήλωναν κατά της Ευρώπης-φρούριο της FRONTEX, διεκδικώντας ανοιχτά σύνορα και “καλοδεχούμενοι οι πρόσφυγες”.

Δύο χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον Ρουπακιά και το τάγμα εφόδου Νίκαιας των νεοναζί της Χρυσής Αυγής στέλνουμε το μήνυμα ότι ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!

Ο υπόδικος φύρερ Μιχαλολιάκος ομολόγησε αυτό που το αντιφασιστικό κίνημα ήξερε από την πρώτη στιγμή: ότι δηλαδή το μαχαίρι στο χέρι του Ρουπακιά το βάλανε ο Μιχαλολιάκος και όλη η ηγεσία των νεοναζί και γι' αυτό η δολοφονία του Παύλου έγινε σύμβολο κατά του φασισμού σε όλο τον κόσμο.

Ο Παύλος ζει – Τσακίστε τους ναζί!

Στις 25 Σεπτέμβρη διαδηλώνουμε μαζικά στην Ομόνοια, στις 7 μμ

- Στη φυλακή για πάντα οι δολοφόνοι νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

- Η ΕΕ είναι ρατσιστική και δολοφονεί πρόσφυγες και μετανάστες! Καλοδεχούμενοι οι πρόσφυγες, να διαλυθεί η FRONTEX και να ακυρωθούν όλες οι ρατσιστικές συμφωνίες της Ευρώπης-φρούριο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου