ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΚΕ : Σχόλιο Για Την Παρουσία Του Πρωθυπουργού Στη Γ.Σ. Του ΟΗΕ Και Το Ίδρυμα Κλίντον

Σε σχόλιο που εξέδωσε για την παρουσία του πρωθυπουργού στη Γ.Σ. του ΟΗΕ και το ίδρυμα Κλίντον, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ επισημαίνει τα εξής: 

«Τη στιγμή που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ετοιμάζεται να στείλει στο λαό το βαρύτατο λογαριασμό του τρίτου μνημονίου των 86 δις, ο κ. Τσίπρας, απ’ τις ΗΠΑ και τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, συνεχίζει την κοροϊδία ότι μια πιθανή αναδιάρθρωση του χρέους θ’ αντιμετωπίσει τη φτώχεια και την ανεργία. Στην πραγματικότητα το τσάκισμα του λαού είναι το προαπαιτούμενο της όποιας αναδιάρθρωσης χρέους και καπιταλιστικής ανάκαμψης. Οι μόνοι ωφελημένοι θα είναι κάποιοι επιχειρηματικοί όμιλοι, που θα ''τσεπώσουν'' τα όποια ποσά εξοικονομηθούν απ’ αυτήν.
Το γεγονός μάλιστα ότι οι θέσεις του κ. Τσίπρα προβλήθηκαν κάτω απ’ τη στέγη Κλίντον και παραγόντων τύπου Στίγκλιτς και Σόρος, κάνει τον καθένα και την καθεμιά να αντιλαμβάνεται ότι υπηρετούν άλλους στόχους κι όχι την αγωνία του ελληνικού λαού να βελτιώσει τη ζωή του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου