ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Η Κομμουνιστική Τάση Στα Ψηφοδέλτια Της Λαϊκής Ενότητας

Η Κομμουνιστική Τάση συμμετέχει από την πρώτη στιγμή στη Λαϊκή Ενότητα χωρίς όρους για "θέσεις" ή άλλα προνόμια. Ο μόνος αυτονόητος όρος για την Τάση μας ήταν και είναι το δικαίωμα να υπερασπίζει, μαζί με τις επιβεβλημένες και αναγκαίες βασικές πολιτικές - προγραμματικές διεκδικήσεις του νέου φορέα, τις ιδέες και αρχές του επαναστατικού μαρξισμού. Στο πλαίσιο αυτής της πολιτικής προσέγγισης της ένταξής μας στη Λαϊκή Ενότητα, επιδιώξαμε και προτείναμε τη συμμετοχή τριών στελεχών της Κομμουνιστικής Τάσης σε μη εκλόγιμες θέσεις στα ψηφοδέλτια, με σκοπό να σηματοδοτηθεί η ενεργή, μαχητική αλλά και ταυτόχρονα ανιδιοτελής συμμετοχή μας στην κρίσιμη εκλογική μάχη.

Η πρότασή μας έγινε αποδεκτή, τόσο από τις συνελεύσεις της Λαϊκής Ενότητας, όπου οι προτεινόμενοι σύντροφοι ομόφωνα εξελέγησαν υποψήφιοι, όσο και από την κεντρική επιτροπή ψηφοδελτίου. Έτσι η Κομμουνιστική Τάση συμμετέχει στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας στην Β' Αθήνας, την Αχαΐα και τα Δωδεκάνησα.

Στη Β' περιφέρεια της Αθήνας, στην 25η θέση του ψηφοδελτίου, συμμετέχει ο σύντροφος Παναγιώτης Κολοβός. Ο σύντροφος Παναγιώτης Κολοβός είναι μέλος της συντονιστικής επιτροπής της Κομμουνιστικής Τάσης και μέλος της συντακτικής ομάδας των εντύπων της (εφημερίδα ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, περιοδικό Μαρξιστική Φωνή) και της ιστοσελίδας της (www.marxismos.com) από το 2005. Ανέπτυξε πλούσια και συνεπή δράση στο μαθητικό και φοιτητικό κίνημα υπερασπίζοντας τις ιδέες του μαρξισμού, μέσα από τις γραμμές της ΚΝΕ, της Νεολαίας ΣΥΝ και της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Εξελέγη μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΣΥΝ και αργότερα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, συμμετέχοντας ενεργά στη συνδικαλιστική δράση που αναπτύσσει η Αριστερά στον χώρο των δικηγόρων. Είναι 27 χρονών.

Στην εκλογική περιφέρεια της Αχαΐας, στην 9η θέση, συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Ενότητας η συντρόφισσα Αναστασία (Σούζη) Μπαλάρη. Είναι μια παλιά αγωνίστρια του κομμουνιστικού κινήματος, που ανέπτυξε συνεπή δράση στην Αριστερά και τα κινήματα αρχικά στην Θεσσαλονίκη, όπου μάλιστα συμμετείχε ως φοιτήτρια στην κατάληψη του Πολυτεχνείου της πόλης το Νοέμβριο του 1973 και αργότερα στην Πάτρα. Ήταν μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαία, συμμετείχε δραστήρια σε αριστερές δημοτικές παρατάξεις και ανέπτυξε συνδικαλιστική δραστηριότητα στο χώρο των τηλεπικοινωνιακών.

Στην εκλογική περιφέρεια των Δωδεκανήσων, στην 5η θέση του ψηφοδελτίου, συμμετέχει ο σύντροφος Άγγελος Ηρακλείδης. Ο σύντροφος Ηρακλείδης είναι από τα ιδρυτικά στελέχη της Κομμουνιστικής Τάσης και των συντακτικών ομάδων των εντύπων (εφημερίδα ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ και περιοδικό Μαρξιστική Φωνή) και της ιστοσελίδας της (www.marxismos.com). Ανέπτυξε δράση στο φοιτητικό κίνημα μέσα από παρατάξεις της αριστεράς, συνδικαλιστική δραστηριότητα στους μηχανικούς και επίσης συμμετείχε σε αριστερές δημοτικές παρατάξεις και σχήματα στην πόλη της Ρόδου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Είναι 34 χρονών.

Δείτε τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας σε ολόκληρη τη χώρα.

Κομμουνιστική Τάση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου