ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Τριφυλίας : Εκτίμηση Εκλογικού Αποτελέσματος & Όχι Μόνο


Η εκλογική πραγματικότητα δυστυχώς και τούτη τη φορά επιβραβεύει το παλαιό που έχει έρθει μεταμφιεσμένο ως καινούργιο. Ο λαός προτίμησε τη λογική της ανάθεσης και όχι του κινήματος, δίνοντας εμπιστοσύνη στους σωτήρες, ενώ αυτός παραμένει στον καναπέ του. Η δική μας αμυδρή αύξηση ποσοστού και ψήφων σε αυτή τη δύσκολη εκλογική μάχη δε μας αφήνει περιθώρια για πανηγυρισμούς ούτε για εφησυχασμό.

Οι συγκεκριμένες κοινωνικοπολιτικές συνθήκες μπορούν και πρέπει ν΄ αλλάξουν με τη δημιουργία ενός ταξικού κινήματος που θα έχει ως στόχο το ΟΧΙ μέχρι τέλους, την έξοδο από Ε.Ε., ΔΝΤ & ΝΑΤΟ καθώς και από κάθε καπιταλιστικό οργανισμό.

Είμαστε σήμερα εδώ, θα είμαστε και αύριο, κοιτάζοντας τον κόσμο στα μάτια, σε μια κινηματική κατάσταση, με στόχο να βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι στην ανατροπή του βάρβαρου, σάπιου και διεφθαρμένου συστήματος που γεννά φτώχια, ρατσισμό, φασισμό, πολέμους, μετανάστευση.

Δεν πτοούμαστε, δεν το βάζουμε κάτω.

Συνεχίζουμε αγωνιστικά.

Φιλιατρά, 23/09/2015.

ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ (ΤΡΙΦΙΛΙΑΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου