ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Όλοι/ες Στις Φυλακές Κορυδαλλού - Να Καταδικαστούν Οι Δολοφόνοι Της Χρυσής Αυγής

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί σε μαζική αντιφασιστική συγκέντρωση την Πέμπτη, 9 Ιουλίου στις 8πμ έξω από τις φυλακές του Κορυδαλλού στη συνέχεια της δίκης της Χρυσής Αυγής. Μετά τα σαρωτικά αποτελέσματα του δημοψηφίσματος και την ήττα του Μνημονιακού στρατοπέδου συνεχίζουμε για να ξηλώσουμε όλα όσα μας πήραν τα τελευταία πέντε χρόνια. Συνεχίζουμε την αντιφασιστική και αντιρατσιστική μάχη για να ξεσκεπάσουμε τις απέλπιδες προσπάθειες των νεοναζί δολοφόνων της Χρυσής Αυγής να παρουσιαστούν ως ένα αντιμνημονιακό κόμμα στην περίοδο του δημοψηφίσματος.

Το εργατικό και νεολαιίστικο κίνημα χρειάζεται να βρεθεί στο πλευρό της οικογένειας Φύσσα που θα είναι και οι πρώτοι μάρτυρες κατηγορίας που θα εξεταστούν την Πέμπτη. Επιπλέον την ίδια μέρα θα αναγνωστούν οι μάρτυρες που προσκλήθηκαν από την Πολιτική Αγωγή. Με τη διαρκή μας παρουσία μέσα και έξω από τις αίθουσες των δικαστηρίων μπορούμε να καθορίσουμε ότι οι νεοναζί δολοφόνοι δε θα πέσουν στα μαλακά αλλά θα τιμωρηθούν ως εγκληματική οργάνωση.

Κάθε προσπάθεια για να ξεπλυθεί η Χρυσή Αυγή και να παρουσιαστεί ως “νόμιμο” πολιτικό κόμμα αποκρούεται από τον κόσμο και του κινήματος και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα συνεχίσει να οργανώνει σε αυτή την κατεύθυνση μέχρι να τους στείλουμε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου