ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΑΝΤΑΡΣΥΑ : Οι Εργατοπατέρες Και Οι Γραφειοκράτες Γυμνοί Βασιλιάδες Μπροστά Στα Μάτια Μας!

Με διαγραφή από το σωματείο απειλούνται οι συνάδελφοι και οι συναδέλφισσες που ανάρτησαν το πανό του ΟΧΙ στην πρόσοψη του Υπουργείου Οικονομίας στο Σύνταγμα. Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου εργαζομένων στο Υπουργείο, τα τσιράκια του μαύρου μετώπου της ΕΕ, του ΔΝΤ, και του κεφαλαίου, δεν αναγνωρίζουν το δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση και στην ελεύθερη συνδικαλιστική δράση στα μέλη του. 

Ζηλέψανε τη δράση των συνεργατών των Γερμανών που καταδίκαζαν τον Γλέζο και τον Σάντα για την υποστολή της ναζιστικής σημαίας στην Ακρόπολη.
Ζηλέψανε τη δόξα της ΓΣΕΕ που καλεί σε ακύρωση του δημοψηφίσματος, χαρακτηρίζοντάς το ψευδεπίγραφο δίλημμα.
Αυτοί που διέσυραν κάθε έννοια συνδικαλισμού κουνάνε το δάχτυλο και τάσσονται με τα αφεντικά και τους δανειστές. Με την Ευρωπαϊκή Ένωση των οδηγιών Μπολγκενστάιν και της διάλυσης των εργατικών δικαιωμάτων. Με το ευρώ της φτώχειας μας. Στη μεριά που έχουν διαλέξει χρόνια τώρα. 

Μια ολόκληρη χώρα καλείται να συμμορφωθεί προς τας υποδείξεις. Η Ευρωπαϊκή Ένωση, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έχουν χτίσει τις συμμαχίες τους με την αστική τάξη της χώρας και τα σκυλιά της. Ας αλιχτούνε όσο τους βαστάει. Δεν θα υποκύψουμε στον εκβιασμό τους. Δεν θα γίνουμε εμείς οι δούλοι του 21ου αιώνα. Την Κυριακή θα στηρίξουμε το ΟΧΙ που δεν χωράει σε καμιά διαπραγμάτευση. Το ΟΧΙ που δεν παζαρεύει τη ζωή μας στο γιουσουρούμ της παγκόσμιας κρίσης του καπιταλισμού. Το ΟΧΙ που θα μας κάνει ξανά περήφανους και περήφανες για να δώσουμε τη μάχη για την ανατροπή. 

  • ΟΧΙ σε νέο τρίτο μνημόνιο! 
  • ΟΧΙ σε κάθε μνημονιακή συμφωνία 
  • ΟΧΙ και ΕΞΩ από ευρωζώνη και ΕΕ 
  • ΟΧΙ στην πληρωμή του ληστρικού χρέους

Κλαδική Επιτροπή Δημοσίου ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου