ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

ΝΑΡ: Το ΟΧΙ δεν γίνεται ΝΑΙ, ούτε ΓΙΑΒΟΛ!

Ρήξη τώρα με το αντιδραστικό κολαστήριο της ΕΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Γραφείου Τύπου ΝΑΡ

Οι μάσκες της τυπικής ευγένειας έπεσαν και η αντιδραστική Ιερή Συμμαχία της Ευρωπαϊκής Ένωσης έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο.
Απαντώντας στο συγκλονιστικό ΟΧΙ του ελληνικού λαού η Μέρκελ, ο Γιουνκέρ, ο Τουσκ και τα φερέφωνα της γερμανικής ολιγαρχίας όπως ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ, απαίτησαν πλήρη υποταγή στη μνημονιακή βαρβαρότητα και επιτέθηκαν με κυνικό και ωμό τρόπο στον ελληνικό λαό και στο δικαίωμα του να καθορίζει το μέλλον του.

Να ποια είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι δήθεν εταίροι μας. Τίποτα περισσότερο από τοκογλύφοι – ληστές, όργανα των πολυεθνικών και των τραπεζιτών, ιμπεριαλιστές – γδάρτες των ζωών και των ονείρων μας. Είναι τραγική κι επικίνδυνη αυταπάτη η αναζήτηση δημοκρατικής συζήτησης για συμφωνία εντός των θεσμών της Ε.Ε.

Ο Α. Τσίπρας παραδέχθηκε σήμερα στο ευρωκοινοβούλιο πως ο λαός ψήφισε ΟΧΙ παρά τις απειλές πως η αρνητική ψήφος θα σηματοδοτεί έξοδο από το ευρώ και πως ο ίδιος έσπευσε να διευκρινίσει πως η ψήφος στο δημοψήφισμα δεν αποτελεί ρήξη με την Ε.Ε.

Η κυβέρνηση, η κοινή ανακοίνωση από τη σύσκεψη των αρχηγών στο προεδρικό μέγαρο, τα αστικά ΜΜΕ προσπαθούν να μετατρέψουν το ΟΧΙ σε ΝΑΙ. Αυτό δεν αρκεί στα πάντσερ του Δ” Ράιχ, που απαιτούν να γίνει ΓΙΑΒΟΛ!

Ο λαός είπε ΟΧΙ κι εννοεί ΟΧΙ. ΟΧΙ μέχρι τέλους, ΟΧΙ μέχρι τη νίκη.
Απέναντι στο σφαγείο, την επιτροπεία και τον εκβιασμό της ΕΕ


Για τη ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας: ΕΠΙ-ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΧΙ.
Καμία νέα συμφωνία – μνημόνιο, ρήξη και έξοδος από το ευρώ και την ΕΕ.

Γραφείο Τύπου ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση
Αθήνα 8/7/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου