ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Δεν Ακυρώνουμε Την Ψήφο Μας. Δεν Ακυρώνουμε Τους Αγώνες Μας. Σχόλιο Του ΓΤ Της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Για Το Άκυρο

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Για άλλη μία φορά η ηγεσία του ΚΚΕ "νίπτει τας χείρας της" μπροστά σε μία κορυφαία σύγκρουση που βρίσκεται σε εξέλιξη στην κοινωνία τη στιγμή που απίστευτοι κρυφοί και φανεροί μηχανισμοί του σκληρού πυρήνα του κεφαλαίου (τράπεζες, μεγάλες βιομηχανίες, εκδοτικά συγκροτήματα, επιμελητήρια κτλ) επιχειρούν να σύρουν με πρωτοφανή βία και πρωτόγνωρους τρόπους χειραγώγησης και τρομοκρατίας την πλειοψηφία της κοινωνίας με το μέρος τους.

Επιλέγουμε ΟΧΙ αντί για ΑΚΥΡΟ που προτείνει το ΚΚΕ επειδή:

· Εάν επικρατήσει το ΟΧΙ καμία κυβέρνηση δεν θα τολμήσει να επιβάλλει μέτρα που θα έχουν ακυρωθεί από το λαό και περιέχονται τόσο στη συμφωνία που πρότειναν Ε.Ε.-ΕΚΤ -ΔΝΤ, όσο και στην πρόταση της κυβέρνησης.

· Το αντιδραστικό, νεοφιλελεύθερο και ρεβανσιστικό μέτωπο του ΝΑΙ θα υποστεί μία συντριπτική πολιτική και κοινωνική ήττα και δεν θα μπορέσει εύκολα να ανασυγκροτήσει τις απαραίτητες δυνάμεις που αντικειμενικά θα συσπειρωθούν στην αντίθετη περίπτωση, για να εξαπολύσουν εκ νέου τη λυσσασμένη τους επίθεση στους εργαζόμενους και την κοινωνία.

· Εάν επικρατήσει το ΟΧΙ αυτό θα σημάνει τη δυνατότητα για ένα αποφασιστικό βήμα χειραφέτησης της πλειοψηφίας της κοινωνίας απέναντι στο κεφάλαιο και τις στρατηγικές του επιλογές. Η δυνατότητα διεκδίκησης με άλλους όρους της αποδέσμευση από το ευρώ και την Ε.Ε., θα εδράζεται στο έδαφος των πραγματικών εργατικών συμφερόντων και όχι στο έδαφος του φόβου και της ανασφάλειας.

Γι’ αυτούς τους λόγους και όχι μόνο, θεωρούμε ότι η στενή κομματική καταγραφή που προκρίνει μέσω του άκυρου η ηγεσία του ΚΚΕ στην ουσία ακυρώνει το σωστό περιεχόμενο του ψηφοδελτίου του.

Εμείς επιλέγουμε ως ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α να μην παραδώσουμε το όπλο που μπορούμε με αποφασιστικότητα και τόλμη να αντιστρέψουμε από τον κρόταφο του λαού, στο μέρος που χρειάζεται να στοχεύσει: Στα συμφέροντα και τους σχεδιασμούς του ελληνικού κεφαλαίου και των Ευρωπαίων συνεργατών του.

Δεν ακυρώνουμε την ψήφο μας.

Δεν ακυρώνουμε τους αγώνες μας.

Δεν επιτρέπουμε ούτε στην κυβέρνηση ούτε σε κανέναν άλλον να μετατρέψει το ΟΧΙ του λαού σε μέσο διαπραγμάτευσης νέων συμφωνιών και νέων Μνημονίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου