ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

ΠΑΜΕ Όλες Και Όλοι Αύριο Στην Ευελπίδων Στο Πλευρό Των Εργαζομένων Της ΛΑΡΚΟ

 Φωτό αρχείου

 

Όλες - Όλοι στην Ευελπίδων στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, είναι το κάλεσμα που απευθύνει το ΠΑΜΕ.

Τα σωματεία εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ διοργανώνουν την Τρίτη 18 Ιούνη συγκέντρωση, στις 10 π.μ. στα δικαστήρια της Ευελπίδων, καθώς εκείνη την ώρα θα συζητηθούν α ασφαλιστικά μέτρα για να παραμείνουν στις εργασίες και στον τόπο τους.

 

Όλες και όλοι στον αγώνα για τη δικαίωση των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, τονίζει το Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων (ΣΜΔ) καλώντας την Τρίτη 18 Ιούνη στις 10 π.μ., στην Ευελπίδων. «Δίνουμε αγωνιστική απάντηση ότι οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ  δεν είναι μόνοι τους, όπως κάνουμε εδώ και 4,5 χρόνια που αγωνίζονται για τη ζωή τους. Όλοι στο πλάι τους! Όλοι στον αγώνα για τη δικαίωση των αιτημάτων τους!», επισημαίνει το ΣΜΔ.

«Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ έχουν το δίκιο και θα (ξανα)βγούνε νικητές! Όλοι την Τρίτη 18/6 στις 10 π.μ., στα δικαστήρια της Ευελπίδων», σημειώνει η ΕΛΜΕ Πειραιά.

«Καλούμε τους συναδέλφους οικοδόμους και εργαζόμενους στις κατασκευές να δώσουν μαζικά το "παρών" στην κινητοποίηση των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ την Τρίτη 18 Ιούνη στις 10 π.μ. στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο δίκαιο αίτημά τους προς την κυβέρνηση της ΝΔ να ανανεώσει άμεσα όλες τις συμβάσεις τους, όπως και 4,5 χρόνια στεκόμαστε δίπλα τους ενάντια στο ξεπούλημα της ΛΑΡΚΟ, το ξεσπίτωμα των οικογενειών τους και το ερήμωμα των χωριών τους. Να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας, να ξανακαπνίσει η τσιμινιέρα της ΛΑΡΚΟ κόντρα στις κατευθύνσεις της ΕΕ εξυπηρετώντας επιχειρηματικά συμφέροντα», τονίζει το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας.

Πηγή : 902

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου