ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΣΤΟ ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Όλοι την Τρίτη στην κινητοποίηση στην Ευελπίδων

 

Δυναμική κινητοποίηση στο υπουργείο Εργασίας πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ και τα Σωματεία τους.

Αντιπροσωπεία των Σωματείων συναντήθηκε με υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Εργασίας στους οποίους μετέφεραν την απαίτηση τους να κατέβει άμεσα η πλατφόρμα των προγραμμάτων ανεργίας που τους χαρακτηρίζει άνεργους απολυμένους και ανανεωθούν οι συμβάσεις εργασίας τους μέχρι να καπνίσει ξανά η τσιμινιέρα της ΛΑΡΚΟ.

 

Ο αγώνας, η άμεση αντίδραση και η αποφασιστικότητα των εργατών της ΛΑΡΚΟ στρίμωξε ξανά την κυβέρνηση. Απέσπασαν τη δέσμευση ότι τη Δευτέρα 17 Ιούνη θα έχουν συνάντηση με τη νέα υπουργό Εργασίας.

Μετά τη δέσμευση που απέσπασαν, οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, οι οικογένειές τους και οι συνάδελφοι τους από Στερεά Ελλάδα και Αττική ανανέωσαν το αγωνιστικό τους ραντεβού για την Τρίτη 18 Ιούνη στις 10 π.μ. στα Δικαστήρια Ευελπίδων στην Αθήνα και την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει τα Σωματεία ενάντια στις απολύσεις τους.

Στην κινητοποίηση παραβρέθηκε πολυμελής αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, ενώ επίσης συμμετείχαν τα μέλη του ΠΓ της ΚΕ Γιώργος Μαρίνος, Κώστας Παρασκευάς, Γιάννης Πρωτούλης, Θοδωρής Χιώνης.

Πηγή : 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου