ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Παλιές Και Νέες Συνδρομές Στο ΠΡΙΝ

 Παλιές και νέες συνδρομές στο Πριν

Η μάχη για την οικονομική ανεξαρτησία του Πριν και τη δυνατότητα απρόσκοπτης έκδοσής του είναι διαρκής. Καθώς τελειώνει το πρώτο εξάμηνο του 2024 και μπαίνουμε βαθύτερα στο καλοκαίρι οφείλουμε να υπενθυμίσουμε την ανάγκη να ανανεωθούν οι εξάμηνες συνδρομές στο Πριν ή και να υπάρξουν και νέοι συνδρομητές πριν ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές άδειες. Η συνδρομή στο Πριν είναι η καλύτερη εξασφάλιση για το ότι θα έχεις την εφημερίδα στη συσκευή ή στο τηλέφωνό σου, όπου κι αν βρίσκεσαι.

Ταυτόχρονα, είναι σημαντικό να στηρίξουμε την κυκλοφορία του Πριν και από τα περίπτερα και στα αστικά κέντρα και στην περιφέρεια. Τα σημεία πώλησης έχουν συρρικνωθεί κι αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για τον Τύπο, αλλά έχει τη δική του αξία να αγοράσουμε το Πριν στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, σε έναν επαρχιακό τόπο, στο νησί, παντού.

Μπροστά στις μεγάλες μάχες που έρχονται στηρίξτε οικονομικά το Πριν με μια ενίσχυση, γραφτείτε νέοι συνδρομητές ή ανανεώστε τη συνδρομή σας. Η εξάμηνη συνδρομή είναι 50 ευρώ (35 για νέους/ες) και η ετήσια 100 ευρώ (70 για νέους/ες). Υπάρχει και δυνατότητα δίμηνης συνδρομής (12 ευρώ + ενίσχυση). Η εφημερίδα θα σας έρχεται ηλεκτρονικά την ημέρα της εκτύπωσης. Η κατάθεση γίνεται στον λογαριασμό Alpha Bank 260002002006023 (IBAN: GR1801402600260002002006023). Δικαιούχος: Εκδόσεις-Μελέτες-Έρευνες «Πριν». Στέλνετε ενημερωτικό e-mail με τα στοιχεία σας για την αποστολή στο prin@otenet.gr. Παράλληλα, υπάρχει πάντοτε η δυνατότητα να δοθούν απευθείας συνδρομές και ενισχύσεις στα μέλη της Συντακτικής Επιτροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου