ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Το NPA-l'Anticapitaliste Εντάσσεται Στο Νέο Λαϊκό Μέτωπο Για Να Αντιταχθεί Στην Ακροδεξιά Και Στον Μακρόν

 

Η ηγεσία του NPA-l'Anticapitaliste συνεδρίασε το βράδυ της Τρίτης και αποφάσισε ομόφωνα να ανταποκριθεί θετικά στο κάλεσμα των 7 οργανώσεων που ξεκίνησαν το Λαϊκό Μέτωπο.

Την ώρα που το RN και οι σύμ­μα­χοί του είναι σε θέση να πά­ρουν την εξου­σία, το Λαϊκό Μέ­τω­πο είναι φο­ρέ­ας ελ­πί­δας για την κοι­νω­νι­κή και πο­λι­τι­κή αρι­στε­ρά, ενά­ντια στις φι­λε­λεύ­θε­ρες με­ταρ­ρυθ­μί­σεις, για τους αντι­ρα­τσι­στι­κούς, πε­ρι­βαλ­λο­ντι­κούς, φε­μι­νι­στι­κούς και ΛΟ­ΑΤ­ΚΙ αγώ­νες και για όλα τα κι­νή­μα­τα για ίσα δι­καιώ­μα­τα.

Από αύριο κιό­λας, οι αγω­νι­στές μας θα είναι πλή­ρως κι­νη­το­ποι­η­μέ­νοι για να δια­σφα­λί­σουν ότι οι υπο­ψή­φιοι του Λαϊ­κού Με­τώ­που θα κερ­δί­σουν και θα αντι­στρέ­ψουν τη θα­να­τη­φό­ρα δυ­να­μι­κή μέσα στην οποία βρι­σκό­μα­στε. Μαζί με τους εκ­προ­σώ­πους μας, εί­μα­στε απο­φα­σι­σμέ­νοι να δια­δρα­μα­τί­σου­με πλή­ρως το ρόλο μας στην εκ­στρα­τεία, με­τα­ξύ άλλων προ­τεί­νο­ντας και υπο­ψη­φί­ους.

Η νίκη κατά της ακρο­δε­ξιάς και του Μα­κρόν είναι δυ­να­τή μόνο υπό τον όρο της ευ­ρεί­ας κι­νη­το­ποί­η­σης του πλη­θυ­σμού, ει­δι­κά στις επι­χει­ρή­σεις, στις λαϊ­κές συ­νοι­κί­ες και στη νε­ο­λαία. Το συν­δι­κα­λι­στι­κό κί­νη­μα, οι πε­ρι­βαλ­λο­ντι­κοί αγώ­νες, το φε­μι­νι­στι­κό κί­νη­μα, το κί­νη­μα αλ­λη­λεγ­γύ­ης στην Πα­λαι­στί­νη, οι απο­α­ποι­κια­κοί και αντι­ρα­τσι­στι­κοί αγώ­νες, πρέ­πει να τρο­φο­δο­τή­σουν σε βάθος το πρό­γραμ­μα του Λαϊ­κού Με­τώ­που. Πρέ­πει να απο­τε­λέ­σουν τη ζω­ντα­νή του δύ­να­μη..

Γι' αυτό θα στη­ρί­ξου­με και θα συμ­με­τέ­χου­με στην οι­κο­δό­μη­ση όλων των δια­δη­λώ­σε­ων, των κι­νη­το­ποι­ή­σε­ων και των απερ­γιών, στους δρό­μους και στις επι­χει­ρή­σεις, που θα πραγ­μα­το­ποι­η­θούν τις επό­με­νες μέρες και όσων θα ακο­λου­θή­σουν μετά τις εκλο­γές. Οι κι­νη­το­ποι­ή­σεις είναι η μόνη εγ­γύ­η­ση ότι το Λαϊκό Μέ­τω­πο θα εφαρ­μό­σει ένα πρό­γραμ­μα που θα έρθει σε ρήξη με τις φι­λε­λεύ­θε­ρες πο­λι­τι­κές τεσ­σά­ρων δε­κα­ε­τιών.

Το χάος που έχει προ­κα­λέ­σει αυτό το λη­στρι­κό σύ­στη­μα απαι­τεί μια επα­να­στα­τι­κή ρήξη με τον κα­πι­τα­λι­σμό και μια νέα, χει­ρα­φε­τη­τι­κή ελ­πί­δα για τους κα­τα­πιε­σμέ­νους/ες και τους εκ­με­ταλ­λευό­με­νους/ες. Σή­με­ρα, είναι κα­τε­πεί­γου­σα η ανά­γκη για ενό­τη­τα ενά­ντια στο φα­σι­σμό και για την οι­κο­δό­μη­ση της αντε­πί­θε­σης των λαϊ­κών τά­ξε­ων. Μπρο­στά στον φα­σι­στι­κό κίν­δυ­νο, ας εντα­χθού­με στο Νέο Λαϊκό Μέ­τω­πο!

Montreuil, Τρίτη 11 Ιου­νί­ου 2024

αναδημοσίευση από contra-xreos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου