ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Το ΠΡΙΝ Που Κυκλοφορεί Το Διήμερο 22-23 Ιουνίου


                           Πρωτοσέλιδο Εφημερίδας - ΠΡΙΝ - 2024-06-22



Κανένα μέτρο δεν παίρνει η κυβέρνηση για την τρομερή ακρίβεια, για να μην θίξει την «ελευθερία της αγοράς». Υποβαθμίζεται βίαια το επίπεδο ζωής εργαζομένων και νέων. Η ΕΕ επιτάσσει, επιπλέον, μείωση παροχών και αύξηση φόρων.

Ακόμα και το νερό, το εμφιαλωμένο, θα αυξηθεί το επόμενο διάστημα εν μέσω καύσωνα. Οι αυξήσεις στα τρόφιμα και στα βασικά είδη στο σούπερ μάρκετ συνεχίζονται, ενώ έρχονται νέες αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα, την ώρα που είναι αναγκαίος ο δροσισμός λόγω υψηλών θερμοκρασιών. Ξαναζεσταμένη σούπα τα μέτρα Μητσοτάκη-Θεοδωρικάκου, δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα. «Δεν μπορώ να κάνω κάτι για το λάδι, είναι χρηματιστηριακό αγαθό» είπε ο Κ. Μητσοτάκης. Δεν είναι ανήμποροι, κυβέρνηση και ΕΕ είναι συνένοχοι γιατί έχουν ανάψει πράσινο φως στην πλήρη ασυδοσία του κεφαλαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου