ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Ένωση Παλαιστινίων Εργαζομένων / «Μποϊκοτάζ Στις Εξετάσεις Των… Δολοφόνων»


 Κάλεσμα σε μποϊκοτάζ στις εξετάσεις της ισραηλινής πολεμικής τέχνης Κραβ Μαγκά που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο


Σε μποϊκοτάζ των Ελλήνων συμμετεχόντων στις εξετάσεις της ισραηλινής πολεμικής τέχνης Κραβ Μαγκά (8/6) στο ΟΑΚΑ καλεί, με ανακοίνωση που εξέδωσε, η Ένωση Παλαιστινίων Εργαζομένων στην Ελλάδα. Όπως αναφέρει στην έκκληση που απευθύνει σε γονείς και παιδιά, οι εξετάσεις θα γίνουν από «μέλη της ισραηλινής ομοσπονδίας που υπηρετούν σήμερα στη Γάζα συμμετέχοντας στον πόλεμο γενοκτονίας εναντίον του Παλαιστινιακού λαού».

«Πληροφορηθήκαμε ότι το Σάββατο 8/612024 θα γίνουν εξετάσεις στις ισραηλινές πολεμικές τέχνες KRAV MAGA στο ΟΑΚΑ, με την παρουσία των εκπαιδευόμενων παιδιών και των γονιών τους. Οι εξεταστές/εκπαιδευτές του KRAV MAGA θα έρθουν από το Ισραήλ ειδικά για την περίσταση και, όπως έχουμε μάθει, είναι ενεργά στελέχη ή/και πρώην στελέχη του ισραηλινού κατοχικού στρατού, των ειδικών δυνάμεων του Ισραήλ και της αστυνομίας του!

Η Ισραηλινή Ομοσπονδία ΚRΑV MAGA υπερηφανεύεται ότι τα μέλη της και εκπαιδευτές τη. υπηρετούν σήμερα στη Γάζα, συμμετέχοντας δραστήρια στον πόλεμο γενοκτονίας εναντίον του παλαιστινιακού λαού με 36.000 νεκρούς άμαχους Παλαιστίνιους!

Αυτοί οι άνθρωποι στην πραγματικότητα είναι εκπαιδευμένοι δολοφόνοι και θα έρθουν στην Αθήνα να εποπτεύσουν και να απονείμουν διπλώματα σε εξετάσεις των Ελληνόπουλων! Δεν είναι όμως τιμή σε κανέναν Έλληνα, μικρό ή μεγάλο, να συναλλάσσεται σήμερα με τέτοιους ανθρώπους, που κάνουν τη μεγαλύτερη γενοκτονία της εποχής μας στη Γάζα» αναφέρει η Ένωση και καταλήγει:

«Καλούμε όλους τους Έλληνες φίλους του παλαιστινιακού λαού να μποϊκοτάρουν αυτές τις εξετάσεις και να ακυρώσουν την παρουσία αυτών των εκπαιδευμένων δολοφόνων στην Ελλάδα! Δεν πρέπει να επιβραβεύουμε τους σιωνιστές δολοφόνους, που δοκιμάζουν την τέχνη του θανάτου στα παιδιά της Παλαιστίνης! Τα παιδιά μας πρέπει να τα διαφυλάξουμε μακριά από τους γενοκτόνους και την εθνοκάθαρση!».
 
Πηγή : Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου