ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Επιστολικό Και Επιτελικό Φιάσκο : «Χάθηκαν»…Στο Ταχυδρομείο Ψήφοι Ελλήνων Του Εξωτερικού - Καλούνται Στο Παρά Πέντε Να Ψηφίσουν Με…Φυσική Παρουσία!

Πρωτοφανές επιστολικό και επιτελικό φιάσκο: Έλληνες του εξωτερικού που ψήφισαν εντός προθεσμίας με επιστολική ψήφο στη Γερμανία, (ενδεχομένως και σε άλλες χώρες), ειδοποιήθηκαν το βράδυ της παραμονής των ευρωεκλογών ότι ο φάκελος της ψήφου τους…χάθηκε στο ταχυδρομείο! (με ευθύνη της ιδιωτικής μεταφορικής -πιθανότατα της DHL και φυσικά του υπουργείου Εσωτερικών που έκανε την ανάθεση).

Πρόκειται για επιβεβαιωμένη καταγγελία από αναγνώστες μας και συνιστά ακύρωση νομίμων ψήφων με ευθύνη της κυβέρνησης και εκλογική αλλοίωση που επιβεβαιώνει πόσο πρόχειρη, διάτρητη και αναξιόπιστη είναι η όλη διαδικασία.

Το υπουργείο Εσωτερικών οφείλει να δώσει άμεσα απαντήσεις και να ζητήσει ένα μεγάλο συγνώμη από όλους όσους ψήφισαν κανονικά με επιστολική ψήφο αλλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο η ψήφος τους δεν έφτασε στο κέντρο συγκέντρωσης-καταμέτρησης του ΥΠΕΣ εμπρόθεσμα (!!) και τους οποίους το υπουργείο καλεί την τελευταία στιγμή να…μεταβούν σε εκλογικό κέντρο να ψηφίσουν!

Πηγή : Πριν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου