ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Στέφανος Κασσελάκης / Απαραίτητη Η Συμμετοχή - Σας Καλώ Να Ψηφίσετε Για Να Πάρετε Τη Ζωή Στα Χέρια Σας

 


«Είμαι συγκινημένος και ευγνώμων για τη μεγάλη εμπιστοσύνη και αγάπη που μου έχει δείξει ο κόσμος - Δεσμεύομαι ότι αυτή την εμπιστοσύνη δεν θα την προδώσω ποτέ»

 

Στο δημοτικό σχολείο Εκάλης άσκησε λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωί το εκλογικό του δικαίωμα στις ευρωεκλογές, σήμερα Κυριακή (9/6), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από πολίτες προσερχόμενος στο εκλογικό κέντρο. Είχε μάλιστα μια εγκάρδια συζήτηση στο προαύλιο με μια ηλικιωμένη κυρία, την οποία και αγκάλιασε.

Όταν ανέβηκε στην αίθουσα, περίμενε υπομονετικά τη σειρά του για να μπει στα παραβάν αφού πήρε όλα τα ψηφοδέλτια. Χάιδεψε δε και το σκυλάκι ενός άλλου ψηφοφόρου.

Χαμογελαστός έριξε την ψήφο του στην κάλπη και χαιρέτησε τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής και τον δικαστικό αντιπρόσωπο.

Βγαίνοντας πολίτες τον περίμεναν για να του μιλήσουν και να τον χαιρετήσουν.

«Σήμερα είναι μια γιορτή  της δημοκρατίας. Επιλέγουμε τι και ποια Ευρώπη θέλουμε να έχουμε. Η Ευρώπη έχει μεγάλη επιρροή στις ζωές μας γι' αυτό είναι απαραίτητη η συμμετοχή όλων. Παροτρύνω όλους να αφιερώσουν 30 λεπτά από την ημέρα τους να έρθουν να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους» τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε δήλωσή του αμέσως μετά.

«Είμαι συγκινημένος και ευγνώμων για τη μεγάλη εμπιστοσύνη και αγάπη που μου έχει δείξει ο κόσμος. Σε ένα παιδί που έφυγε με τη γενιά της κρίσης και επιστρέφει στην πατρίδα του να προσφέρει. Δεσμεύομαι ότι αυτή την εμπιστοσύνη του κόσμου δεν πρόκειται να την προδώσω ποτέ» υπογράμμισε.

Πηγή : Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου