ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Μαρία Καρυστιανού / «Σταμάτα Να Ψηφίζεις Εγκληματίες»

 

Η πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων «Τέμπη 2023», κοινοποίησε στο Facebook μια σύνθεση με έξι φωτογραφίες θυμάτων και συγγενών ένα πολύ ισχυρό μήνυμα

«Μια υπενθύμιση για σένα που θα πας αύριο να ψηφίσεις. Σκέψου διπλά πού θα το “ρίξεις”. Σταμάτα να ψηφίζεις εγκληματίες».

 

Η προτροπή αυτή, σε μια σύνθεση με έξι φωτογραφίες θυμάτων και συγγενών από την εθνική τραγωδία στα Τέμπη, είναι το πολύ ισχυρό μήνυμα που στέλνει η Μαρία Καρυστιανού για τις σημερινές ευρωεκλογές.

Η Μαρία Καρυστιανού κοινοποίησε στη σελίδα του Συλλόγου «Τέμπη 2023» στο Facebook, ανάρτηση του Νικόλαου Χρυσοβαλάντη Ζήση ο οποίος επισημαίνει στη φωτογραφική σύνθεση με τους νεκρούς και τους συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη.

«Σκέψου καλά … Αύριο μπορεί να είναι το δικό σου παιδί , η δική σου σύζυγος , τα δικά σου αδέρφια ….και τότε θα είναι ήδη αργά ….».

Πηγή : Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου