ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Απολύσεις Στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης Για Να Έρθουν Εργολάβοι

 ΤΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ



 
Νέο κύμα απολύσεων από νοσοκομείο, αυτή τη φορά της Αλεξανδρούπολης.

Μετά την ανακοίνωση 19 απολύσεων χθες από την καθαριότητα στο νοσοκομείο Κομοτηνής, σήμερα, 139 συμβασιούχοι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, έμαθαν ότι θα απολυθούν στο τέλος Μάρτη.

Η διοίκηση του νοσοκομείου απολύει υπαλλήλους που εργάζονται ως καθαρίστριες, τραπεζοκόμοι, εργαζόμενοι στον ιματισμό, φύλακες και μάγειρες για να παραδοθούν οι συγκεκριμένες υπηρεσίες σε εργολάβους, στο πλαίσιο της ασκούμενης πολιτικής της κυβέρνησης, που εφαρμόζει τη λογική του κόστους - οφέλους.

«Την περασμένη Παρασκευή είχαμε μία συνάντηση με τον διοικητή του νοσοκομείου, όπου επίσημα μας ανακοίνωσε ότι στα τέλη Μαρτίου και αρχές Απριλίου μπαίνει εργολάβος. Η θέση του ήταν πολύ σαφής και κατηγορηματική. Μας είπε ότι καθαρά από ιδεολογία θέλει εργολάβο. Νιώθουμε προδομένοι, γιατί αντιμετωπίσαμε πολύ δύσκολες καταστάσεις», δήλωσε στο MEGA εργαζόμενη που απολύεται. 
 
Πηγή : 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου