ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Ανεπιθύμητος Ο Μπλίνκεν, Όχι Στους Ιμπεριαλιστικούς Πολέμους – H Αντιπολεμική Πρωτοβουλία Καλεί Σε Διαδήλωση, 21/2 7 μ.μ. Προπύλαια



▸Σε αντιπολεμική-αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση την Τρίτη 21 Φλεβάρη στις 7 μ.μ. στα Προπύλαια και στην πορεία στην αμερικανική πρεσβεία καλεί η Αντιπολεμική Πρωτοβουλία οργανώσεων. Η κινητοποίηση πραγματοποιείται λόγω της επίσκεψης του αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν στην Αθήνα, καθώς πλησιάζει η συμπλήρωση ενός έτους από την έναρξη του γενικευμένου πολέμου στην Ουκρανία.

 

Όπως τονίζει η Αντιπολεμική Πρωτοβουλία “η επίσκεψη Μπλίνκεν είναι μια «ευκαιρία» για το εργατικό – λαϊκό – νεολαιίστικο κίνημα να διαδηλώσει την εναντίωσή του σε αυτούς τους σχεδιασμούς: την εξοπλιστική κούρσα, την επιδίωξη του ελληνικού κράτους να αναβαθμιστεί σε βασικό στήριγμα των ΗΠΑ στην περιοχή. Η διαδήλωση ενάντια στον Μπλίνκεν είναι το καλύτερο μήνυμα που μπορούμε να στείλουμε στην άλλη πλευρά του Αιγαίου. Η κινητοποίηση αυτή είναι υπογράμμιση της πάλης που χρειάζεται να αναπτύξουμε για την έξοδο από το ΝΑΤΟ, για το διώξιμο των βάσεων. Δυναμώνοντας την πάλη μας εδώ, ασκούμε τη μεγαλύτερη πίεση για να σπάσουμε την αλυσίδα των πολεμικών σχεδιασμών”.

Στην Αντιπολεμική Πρωτοβουλία συμμετέχουν οι οργανώσεις ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΔΕΑ, ΕΚΚΕ, Κόκκινο Νήμα, ΝΑΡ, Ξεκίνημα, ΟΚΔΕ και ΟΚΔΕ Σπάρτακος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου