ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

Μεγαλειώδης Προσέλευση Στη Συναυλία Υποστήριξης Στην Κατάληψη Της Θεατρικής Σκηνής Του Ρεξ

 

Μία ημέρα μετά τη μεγάλη συναυλία της Παρασκευής, έξω από το κατειλημμένο κτήριο Τσίλλερ στην Αγίου Κωνσταντίνου, η συμπαράσταση στον αγώνα των ανθρώπων του πολιτισμού ενάντια στο Προεδρικό Διάταγμα, «μεταφέρεται» λίγο παραπάνω και συγκεκριμένα στην οδό Πανεπιστημίου, για την προγραμματισμένη συναυλία υποστήριξης της κατάληψης εργαζομένων στη θεατρική σκηνή του Ρεξ.

Το βράδυ του Σαββάτου καλλιτέχνες όπως οι Σωκράτης Μάλαμας, Μάρθα Φριντζήλα, Δημήτρης Μυστακίδης, Σεμέλη Παπαβασιλείου και πολλοί άλλοι ενώνουν τις φωνές τους, δείχνοντας εμπράκτως, την αλληλεγγύη και την στήριξή τους στον αγώνα που δίνει η συντριπιτική πλειονότητα των καλλιτεχνών σε όλη την χώρα.

Λόγω της συναυλίας, η Αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Πανεπιστημίου από το ύψος της Χαριλάου Τρικούπη και στην οδό Αρσάκη από την συμβολή της με την οδό Σταδίου.

Νωρίτερα

Το πρωί σπουδαστές δραματικών σχολών προχώρησαν σε σιωπηρή διαμαρτυρία, με κεντρικό σύνθημα «Κάτω τα χέρια από τον Πολιτισμό», στο Σύνταγμα.

 Νωρίτερα, εργάτες της #ΒΙΟΜΕ ενώθηκαν με τους καλλιτέχνες στο κατειλημμένο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος φωνάζοντας συνθήματα υποστήριξης της κατάληψης.

 Πηγή : left

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου