ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Προτεραιότητες Και Αριστερά... /// ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΛΕΩΝ

 ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΑΚΡΙΒΕΙΑ - ΔΙΑΦΘΟΡΑ - ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ 


Δεν γίνεται "καμία" κινητοποίηση και γίνεται για την επίσκεψη Μπλίκεν ; 

 

 

Ο κόσμος στενάζει από την κυβέρνηση της ΝΔ και τα κόμματα της κομμουνιστικής αριστεράς (ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κ.α.) δεν κάνουν "τίποτα" να σταματήσουν τα αίσχη της κυβερνητικής πολιτικής. Ενέργεια και ενοίκια τρώνε το μισό μισθό από κάθε εργαζόμενο, η ακρίβεια καλπάζει,  νέα στοιχεία διαφθοράς για κυβερνητικά στελέχη, πλειστηριασμοί που χιλιάδες εργαζόμενοι θα χάσουν το σπίτι τους....όλα αυτά αποτέλεσμα μιας ταξικής και νεοφιλελεύθερης πολιτικής.

Τη στιγμή που ο Μητσοτάκης και το κόμμα του χρωστάει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, ενώ ο Άδωνης 600.000 ευρώ και δεν έχει δώσει ούτε μία δόση.

Σε μια τέτοια ζοφερή πραγματικότητα που μας έχει οδηγήσει η ΝΔ απαιτείται να βάλει προτεραιότητα η αριστερά, μαζικά και ενωτικά, να κινητοποιήσει στο δρόμο και παντού τον λαό για την ανατροπής της πολιτικής της ΝΔ και την πτώση της. Με μαζικούς ταξικούς ενωτικούς αγώνες, με ενιαίο μέτωπο της Αριστεράς για να αλλάξουμε σελίδα στον τόπο.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΛΕΩΝ   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου