ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

ΝΑΡ : Συνεχίζεται Mε Aισιόδοξα Πρώτα Μηνύματα Η Έκτακτη Οικονομική Εξόρμηση

▸ Ενθαρρυντική είναι η ανταπόκριση στις πρώτες δέκα μέρες της δίμηνης οικονομικής εξόρμησης, που προκήρυξε το ΝΑΡ και η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση.


Και αυτό καθώς γίνεται μέσα σε πρόσθετες δυσκολίες, από τη χειροτέρευση της οικονομικής κατάστασης των περισσότερων, τη μείωση των μισθών και την παράταση της ανεργίας αλλά και τα μέτρα για την πανδημία που δημιουργούν εμπόδια να βρεθούμε με τους φίλους και συναγωνιστές μας σε εκδηλώσεις και δράσεις.

Η αξία της οικονομικής συνεισφοράς είναι σημαντική για την ύπαρξη και την παρέμβασή μας ειδικά αυτή την περίοδο της επιβολής της μονοφωνίας της εξουσίας, αφού συγκεντρώνουμε χρήματα και για την κάλυψη των δικαστικών εξόδων και των εξοντωτικών προστίμων μελών και φίλων μας για τις κινητοποιήσεις στο Πολυτεχνείο, στην απεργία της 26ης Νοεμβρίου και στις 6 Δεκέμβρη που χτυπήθηκαν βίαια από την αστυνομική καταστολή και την οικονομική τρομοκρατία της κυβέρνησης. Ο αγώνας μας είναι όμορφος, παρότι έχει θυσίες και τώρα θέλουν να τον κάνουν να έχει και δυσβάσταχτο οικονομικό κόστος.

Όμως, θα τα καταφέρουμε, αν και πολλά χρήματα χρειάζεται ακόμα να συγκεντρωθούν. Μέχρι τις 31 του Γενάρη συνεχίζουμε με όσα μπορεί ο καθένας και η καθεμιά, με «λίγα από πολλούς και όχι πολλά από λίγους», με τα μπλοκάκια της οικονομικής εξόρμησης ή με καταθέσεις στο λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας GR6301101510000015100178175, με την ένδειξη για εξόρμηση. Η δύναμή μας είναι στη συλλογική προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου