ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

Θεσσαλονίκη : Πετυχημένη Η Συγκέντρωση Των «Οργανώσεων, Συλλογικοτήτων και Εργατικών Κινήσεων της πόλης»

Πετυχημένη κρίνεται η σημερινή (19/2) συγκέντρωση που καλούσαν οι «Οργανώσεις, Συλλογικότητες, Εργατικές Κινήσεις της πόλης», στο Άγαλμα Βενιζέλου. Η συγκέντρωση προετοιμάστηκε με συσκέψεις μεταξύ των δυνάμεων, ενώ προπαγανδίστηκε με αφίσα, τρικάκια, πανό, προκηρύξεις σε γειτονιές, λαϊκές αγορές και στο κέντρο της πόλης.

Συμμετείχανε πέρα από το κοινό πανό, το ΚΚΕ(μ-λ), το ΝΑΡ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η Ταξική Αντεπίθεση, και η ΟΚΔΕ. Οι συγκεντρωμένοι φώναξαν συνθήματα ενάντια στην κυβερνητική πολιτική, για Υγεία για όλους, για Δουλειά με Δικαιώματα και για Ζωή με Ελευθερίες, όπως ήτανε και ο τίτλος της καμπάνιας. Η αστυνομία έκανε αισθητική την παρουσία της με διμοιρίες από τις δύο πλευρές της συγκέντρωσης. Οι συγκεντρωμένοι ολοκλήρωσαν τη διαμαρτυρία τους και αποχώρησαν.
 

Η κίνηση αυτή, μέσα σε δύσκολους συσχετισμούς, ήτανε ένα πετυχημένο βήμα, που δείχνει ότι είναι εφικτό να συγκροτείται κινηματικός σχεδιασμός στην πόλη, και να συγκροτείται στο δρόμο η γραμμή της Αντίστασης-Διεκδίκησης. 

Πηγή : Αντιγειτονιές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου