ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

Απαγωγή - Μεταγωγή Δημήτρη Κουφοντίνα

 ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

 Ώρα 3.30 σήμερα, τα στρατά του κ. Χρυσοχοίδη, εκτελώντας τις εντολές της κας Νικολάου, απήγαγαν τον Δημ.Κουφοντίνα από την αγροτική φυλακή της Κασσαβέτειας του Βόλου προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να τον αφήσουν να πάρει ούτε τα στοιχειώδη προσωπικά του είδη και χωρίς να μπορεί να ενημερώσει ούτε την οικογένεια του. Ο Διευθυντής της φυλακής δήλωσε ότι δεν μπορεί να παρέμβει για να εξασφαλίσει τους αυτονόητους όρους της αξιοπρεπούς μεταγωγής, καθώς δήλωσε απλά εκτελεστικό όργανο.  

Η φωτογραφική νομοθετική ρύθμιση που κόπηκε και ράφτηκε πολλές φορές μέχρι να πετύχει να επιτελέσει τον μοναδικό της στόχο, την μετακίνηση του συγκεκριμένου κρατούμενου από τις αγροτικές φυλακές που δικαιωματικά είχε μεταφερθεί από το 2018 και την εκδικητική επιδείνωση των συνθηκών κράτησής του, επιτεύχθηκε.

Η οικογένεια που κυβερνά τη χώρα, που δεν έπαψε ποτέ να δηλώνει το μίσος της και ο υπουργός της , που ανέλαβε τις φυλακές, αποστρεφόμενος τους κρατούμενους και θα αφήσει ιστορία, νομοθετώντας εμμονικά και φωτογραφικά μια ειδική διάταξη για έναν και μόνον από αυτούς, μπορούν να κοιμούνται ευχαριστημένοι.

1 σχόλιο:

  1. Ώρα 3.30, σήμερα, αστυνομικές δυνάμεις, εκτελώντας τις εντολές της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής, κυρίας Νικολάου και της οικογένειας Μητσοτάκη, απήγαγαν τον Δημ.Κουφοντίνα από την αγροτική φυλακή της Κασσαβέτειας, Βόλου, χωρίς καμία ενημέρωση για τον προορισμό μεταγωγής, χωρίς να τον αφήσουν να πάρει ούτε τα στοιχειώδη προσωπικά του είδη και χωρίς να του επιτρέψουν να ενημερώσει ούτε την ίδια την οικογένεια του. Ο Διευθυντής της φυλακής δήλωσε ότι δεν μπορεί να παρέμβει για να εξασφαλίσει τους αυτονόητους όρους της αξιοπρεπούς μεταγωγής, καθώς δήλωσε απλά εκτελεστικό όργανο άνωθεν αποφάσεων.

    Η φωτογραφική νομοθετική ρύθμιση, που στερεί από συγκεκριμένους κρατούμενους το δικαίωμα να διαμένουν σε αγροτικές φυλακές, εφαρμόστηκε εκεί που κατά βάση προοριζόταν: στην μετακίνηση του Δημ. Κουφοντίνα από τις αγροτικές φυλακές, όπου δικαιωματικά είχε μεταφερθεί από το 2018. Αποτέλεσμα αυτής της εκδικητικής ενέργειας θα είναι βέβαια, η επιδείνωση των συνθηκών κράτησής του.

    Η κυβέρνηση της ΝΔ, που έχει επιδοθεί σε κρεσέντο καταστολής και έχει ακέραια την ευθύνη για την υγειονομική κατάσταση με εκατοντάδες κρούσματα και καταγγελίες θανάτων στις φυλακές, λειτουργεί εκδικητικά και στρέφεται σε βάρος των κεκτημένων δικαιωμάτων των κρατουμένων και πιο ειδικά των πολιτικών κρατούμενων.

    Απαιτούμε την κατάργηση της φωτογραφικής διάταξης.

    Αντί για βίαιες μεταγωγές, ας φροντίσουν για την υγεία των κρατουμένων!

    ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή