ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

ΟΚΔΕ Πάτρα : Νέες Συλλήψεις Και Καταστολή. Κάτω Οι Χουντικές Απαγορεύσεις. Όλοι Στην Πορεία Του Πολυτεχνείου

Από το πρωί, δυνάμεις των ΜΑΤ επιχειρούσαν σε όλη την πόλη της Πάτρας, είχαν αποκλείσει και περικυκλώσει το χώρο του πρώην Παραρτήματος του Πανεπιστημίου Πατρών και κύρια σημεία της πόλης με ισχυρές δυνάμεις και στην Πλατεία Όλγας. Στόχος τους: να αποτρέψουν την σημερινή πορεία ενάντια στην καταστολή για τις χθεσινές εισβολές(13/11) από τις συμμορίες της ΕΛΑΣ στο Πολυτεχνείο στην Αθήνα. Ενώ δεν έλειψαν και οι χουντικές τακτικές των δυνάμεων καταστολής, οι οποίες περικύκλωσαν τους διαδηλωτές, στενεύοντας τον κλοιό και χτυπώντας τους βάρβαρα. Έγιναν περίπου 30 προσαγωγές ενώ υπήρχαν και τραυματισμοί. Μάλιστα άνδρας των ΜΑΤ απείλησε με το όπλο του έναν περαστικό, που διαμαρτυρόταν για αυτή την απρόκλητη επίθεση!

Όλες αυτές οι εικόνες αποτελούν ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τον ελληνικό λαό: έχουμε χούντα, όποιος εργαζόμενος, φτωχός, νέος τολμάει να διαμαρτύρεται ή να διαδηλώνει θα χτυπιέται και θα συλλαμβάνεται! Αποτελεί μια επιχείρηση τρομοκράτησης του ελληνικού λαού εν όψει της πορείας του Πολυτεχνείου, ώστε αυτός να «κάτσει σπίτι του»! Γελιούνται αν νομίζουν πως θα τρομοκρατήσουν τον ελληνικό λαό με αυτές τους τις κινήσεις! Όλα αυτά δεν μας τρομοκρατούν, παρά μονάχα μας εξοργίζουν! Η εξέγερση του Πολυτεχνείου δεν πήρε άδεια από τη χούντα των συνταγματαρχών για να πραγματοποιηθεί, έτσι και η διαδήλωση του Πολυτεχνείου δεν θα πάρει άδεια από τη χούντα των Μητσοτάκη-Χρυσοχοϊδη! Να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι συλληφθέντες και να μην τους απαγγελθεί καμία κατηγορία!


ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΤΡΙΤΗ 17/11, ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΣΤΙΣ 18:00!


ΟΚΔΕ, 14/11/20

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου