ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

ΟΚΔΕ Σπάρτακος : Πολυτεχνείο 2020

 Στην εκκένωση οποιουδήποτε χώρου με το όνομα Πολυτεχνείο προχώρησε σήμερα το μεσημέρι η κυβέρνηση της ΝΔ. Σε μια επίδειξη αυταρχισμού και καταστολής, μόλις έναν χρόνο από την εισβολή ΜΑΤ στην ΑΣΟΕΕ και λίγες μέρες πριν την πορεία του Πολυτεχνείου, οι μπάτσοι του Χρυσοχοϊδη εισέβαλαν και εκκένωσαν τις καταλήψεις στο κάτω και πάνω Πολυτεχνείο, οι οποίες ενάντια στο λοκ άουτ των πρυτανικών αρχών κράτησαν ανοιχτούς τους δύο χώρους.

Η ίδια κυβέρνηση με τα 25 παιδιά ανά τάξη στα σχολεία, με τα μειωμένα δρομολόγια στα ΜΜΜ, με τις τιγκαρισμένες ΜΕΘ και την έλλειψη προσωπικού στα νοσοκομεία, με τους στοιβαγμένους φαντάρους στα στρατόπεδα, με τους χιλιάδες μετανάστες και μετανάστριες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, προσπαθεί να μας πείσει ότι απαγορεύει το τριήμερο του Πολυτεχνείου για λόγους δημόσιας υγείας! Το πανεπιστημιακό άσυλο ήταν και θα μείνει η στέγη όλων αυτών των κολασμένων… Που παλεύουν και διεκδικούν δημόσια υγεία και εκπαίδευση.

Ενάντια στην δολοφονική πολιτική της κυβέρνησης!

Όλοι και όλες στην πλατεία Εξαρχείων.

Κάτω τα χέρια από το άσυλο!

Άμεση απελευθέρωση όλων των προσαχθέντων!

Ενάντια στον αυταρχισμό και την καταστολή, το τριήμερο του Πολυτεχνείου θα γίνει!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου