ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Αναίτιες Προσαγωγές Φεμινιστριών Στο Σύνταγμα

Παρά την αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας η αστυνομία προχώρησε σε προαγωγές φεμινιστριών που άνοιξαν πανό πραγματοποιώντας συμβολική διαμαρτυρία λόγω της παγκόσμιας ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Σε ομαδικές προσαγωγές προχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης η ΕΛ.ΑΣ στην πλατεία Συντάγματος, διαλύοντας την συμβολική διαμαρτυρία φεμινιστικών συλλογικοτήτων που ύψωσαν πανό για την παγκόσμια ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών.

 

Ανάμεσα στις προσαχθείσες είναι μέλη πολιτικών οργανώσεων, εκλεγμένες συνδικαλίστριες και ακτιβίστριες. Αυτή τη στιγμή έχουν οδηγηθεί στο Α.Τ. του Συντάγματος  η Μαρία Μπόλαρη, μέλος της Διεθνιστικής Εργατικής Αριστεράς, πρώην βουλεύτρια, η Σίσσυ Βωβού από την ηλεκτρονική φεμινιστική εφημερίδα «Το Μωβ», η Κατερίνα Στεργίδου από την Πρωτοβουλία 8 Μάρτη κ.α. 

«Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας κρατούσαμε όλες τις αποστάσεις και τα μέτρα προστασίας. Οταν ζητήσαμε από τους αστυνομικούς να μας πουν το λόγο που μας προσάγουν, δεν μας έδωσαν καμία εξήγηση. Μας οδηγούν τώρα στο τμήμα με αστυνομικά βαν, ανά τριάδες και τετράδες αφού αρχικά ήθελαν να μας στριμώξουν σε περιπολικά», καταγγέλλει στην Εφ.Συν. η Κατερίνα Γιαννιούλα, μία από τις προσαχθείσες μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γεωτεχνικών του Δημοσίου Τομέα. 

 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου