ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Σήμερα ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ... / ΠΑΝΘΗΡΑΣ *29

ΠΑΝΘΗΡΑΣ *29

Σήμερα ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ, παρόλο των ιδιαίτερων συνθηκών δεν μπορεί να εκφραστεί με μαζικό τρόπο η αντίσταση των εργαζομένων στο δρόμο. Η κυβέρνηση της ΝΔ και μέσα στην πανδημία περνά μια σειρά αντεργατικών μέτρων ενώ ο αυταρχικός της κατήφορος δεν έχει τελειωμό. Χθες συνέλαβε γυναίκες που έκαναν συμβολική διαμαρτυρία, μέρα ενάντια στην ενάντια στη βία των γυναικών. 

Και ενώ ο "φοβισμένος και αμήχανος" λαός ζει την φτωχοποίηση και την ανασφάλεια στα πλαίσια της υγειονομικής κρίσης, μια "νέα" οικονομική κρίση είναι μπροστά μας που οι εργαζόμενοι και τα φτωχά λαϊκά στρώματα θα αντισταθούν και πρέπει να ανατρέψουν την αστική πολιτική προς όφελος τους. 

Καθήκον είναι των δυνάμεων της Αριστεράς η κοινή δράση και το ενιαίο μέτωπο των εργαζομένων απέναντι στην ΝΔ και στον καπιταλιστικό κόσμο, για να νικήσουμε !!! 

26.11.2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου