ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Κόβουν Tις Αναβολές Kαι Tις Απαλλαγές Στράτευσης Ι5

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και το Υπουργείο Πολέμου βρήκαν ευκαιρία και με πρόφαση την ένταση στις Ελληνο-Τουρκικές σχέσεις κόβουν τις Αναβολές και τις Απαλλαγές Στράτευσης. 

Πρόκειται για συνολικό αντιδραστικό σχέδιο καθυπόταξης της νεολαίας και εξαφάνισης των δικαιωμάτων της. 

Σύμφωνα με καταγγελίες που δέχτηκε η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ, πρόσφατα, στην Κρήτη, 26 νέοι πέρασαν από την αρμόδια Στρατιωτική Επιτροπή προκειμένου να εξεταστεί το αν θα τύχουν Απαλλαγή Στράτευσης καθώς αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα υγείας.


Να σημειωθεί ότι και οι 26 νέοι είχαν λάβει κατ΄επανάληψη Αναβολή για Ψυχολογικούς λόγους.

Η Επιτροπή όμως έκρινε ότι και οι 26 είναι ικανοί να υπηρετήσουν και άμεσα πρέπει να Καταταγούν.

Ουσιαστικά η Ακροδεξιά κυβέρνηση της ΝΔ επιτίθεται ξανά στην νεολαία και επιχειρεί να εμπλέξει με βίαιο τρόπο στους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς.

Το Υπουργείο Πολέμου έχοντας επικεφαλής τον Ν.Παναγιωτόπουλο και τον Στεφανή, με την συνδρομή του δημοσιογραφικού και στρατιωτικού κατεστημένου προωθεί πολεμοκάπηλες αλλαγές που η Νεολαία θα πληρώσει σε Αίμα.

Δεν είναι σχήμα λόγου. Η Στρατικοποίηση που βαθαίνει και η μετατροπή της Ελλάδας σε Ισραήλ των Βαλκανιών θα αφαιρέσει την ζωή σε νέους ανθρώπους.

Η μείωση της θητείας στον Στρατό Ξηράς από τους 12 στους 9 μήνες και η πιο ανθρώπινη προσέγγιση των Επιτροπών Απαλλαγών έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην μεγάλη μείωση των Αυτοκτονιών στρατιωτών.

Τώρα η κυβέρνηση της ΝΔ, η κυβέρνηση των βυσμάτων της ΟΝΝΕΔ και των πλουσίων, ετοιμάζεται να βάψει τα χέρια της στο Αίμα νέων ανθρώπων.

Εμείς καλούμε τους νεοσύλλεκτους φαντάρους να αντιδράσουν.

Ακόμη και όταν παρουσιαστούν στις μονάδες "κομμένοι" από τις Επιτροπές Απαλλαγών να συνεχίσουν να Υπερασπίζουν την Υγεία τους και να Απαιτούν Απαλλαγή Στράτευσης.

Δεν θα θυσιαστούμε εμείς για να μοιράσουν ΑΟΖ και Κοιτάσματα, Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο το ελληνικό και τουρκικό αστικό κράτος.

Οι φαντάροι σε Ελλάδα και Τουρκία δεν έχουν να μοιράσουν τίποτε.

Δεν θα γίνουμε εμείς κρέας στα κανόνια για την TOTAL, EXXON MOBIL, τα κέρδη του Λάτση, του Βαρδινογιάννη, του Μυτιληναίου και του Μαρινάκη.

Καλούμε στην Αντιπολεμική-Αντιμιλιταριστική Πορεία που θα πραγματοποιηθεί στις 24/10/2020 ενάντια σε Αύξηση της Θητείας-Στράτευση στα 18 και Πολεμικούς Εξοπλισμούς, με Συγκέντρωση στα Προπύλαια στις 13.00 μ.μ.


ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

 στάλθηκε με email

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου