ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΟ: Επεισόδια στο λιμάνι της Σάμης – Μπήκαν και πάλι στο λιμάνι οι κάτοικοι

Ραγδαίες εξελίξεις στο λιμάνι της Σάμης - Ο Δήμος έκλεισε με αυτοκίνητα τις εισόδου του λιμανιού - Μπήκαν και πάλι μέσα οι κάτοικοι

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, οι κάτοικοι έσπασαν τον κλοιό των αστυνομικών και μπήκαν και πάλι στο λιμάνι της Σάμης, στο χώρο που επρόκειτο να εκφορτωθούν οι ανεμογεννήτριες.

Την ίδια στιγμή, ο Δήμος έχει κλείσει με δικά του αυτοκίνητα τις πύλες εισόδου του λιμανιού.

Στο σημείο βρίσκεται και ο δήμαρχος Σάμης, Μάκης Μονιάς, όπως και ο περιφερειακός σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση, Νίκος Γκισγκίνης αλλά και ο περιφερειακός σύμβουλος Παναγής Δρακουλόγκωνας.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και δυνάμεις του Λιμενικού που ενισχύθηκαν εχθές το απόγευμα με λιμενικούς από άλλες περιοχές.

Οι κάτοικοι, που βρίσκονται στο χώρο εδώ και 12 μέρες, δείχνουν αποφασισμένοι να μην αφήσουν το καράβι να ξεφορτώσει τις ανεμογεννήτριες.

Η Επιτροπή Αγώνα απεύθυνε κάλεσμα σε όλο τον δήμο Σάμης και όλη την Κεφαλονιά να έρθει κόσμος για να τους συμπαρασταθεί.

Πηγή : kefalonitikanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου