ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Υπουργείο Υγείας / Συμβολική Κατάληψη Από Νοσοκομειακούς Γιατρούς

 ΤΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ


Περίπου στις 6 το πρωί, οι υγειονομικοί έφτασαν στο σημείο, πέταξαν τρικάκια και κρέμασαν πανό από τον 4ο όροφο του κτηρίου. Ωστόσο, στο σημείο βρίσκονταν ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, με αποτέλεσμα οι μισοί συγκεντρωμένοι γιατροί να βρίσκονται εκτός του κτηρίου, καθώς τους έχει αποκλειστεί η είσοδος.

Σε επικοινωνία που είχε το avgi.gr με γιατρούς που βρίσκονται στο σημείο, καταγγέλλουν τον Θάνο Πλεύρη ότι βρίσκεται κρυπτόμενος στο γραφείο του, μπαίνοντας από την πίσω πόρτα, και αρνείται να τους συναντήσει. 

Από την πλευρά του ο κ. Πλεύρης εξαπέλυσε επίθεση στους υγειονομικούς που διαμαρτύρονται για τη διάλυση του ΕΣΥ. Δεν μπορεί ούτε να καταλαμβάνεται μία είσοδος, ούτε να καταλαμβάνεται ένα υπουργείο, δήλωσε ο υπουργός υγείας. Στην Ελλάδα κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι οι μειοψηφίες δεν μπορούν να επιβάλλονται στις πλειοψηφίες, συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται ότι οι ενώσεις των υγειονομικών είχαν ανακοινώσει συγκέντρωση για σήμερα Τρίτη (29/11) στο υπουργείο Υγείας στις 12:30, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων κατά του νομοσχεδίου για τη δευτεροβάθμια περίθαλψη που καταργεί κάθε έννοια του ΕΣΥ, ενώ καλούν σε παλλαϊκή κινητοποίηση την Πέμπτη, όταν το νομοσχέδιο θα συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής.

Πηγή : Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου