ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Δήλωση Της Γραμματέα Της Κ.Ο Του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Όλγας Γεροβασίλη Για Την Έξωση Στο Σπίτι Της Δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού

Όλγα  Γεροβασίλη

 
 Σήμερα ξετυλίχθηκε μπροστά μας η υλοποίηση μιας πολύ άδικης απόφασης σε βάρος μιας γυναίκας χαμηλοσυνταξιούχου δημοσιογράφου για χρέος σε κάρτα 10.000 ευρώ.

Από τη μια η άδικη απόφαση την εποχή των «Πάτσηδων», την εποχή που τα «κοράκια» έχουν ορμίσει στους αδύναμους συμπολίτες μας. Από την άλλη ο τρόπος εκτέλεσης μια άδικης απόφασης που παραπέμπει σε καταδίωξη σκληρά ποινικού ατόμου. Έσπασαν την πόρτα στις 07:00 το πρωί, μπούκαραν, χτύπησαν τη γυναίκα στο χέρι, δεν της επέτρεπαν να πάει στην τουαλέτα, ξεσηκώθηκε η πολυκατοικία, τα παιδιά που πήγαιναν σχολείο.

Αυτές είναι οι μέρες που ζούμε, σε ένα κράτος υποτίθεται ευνομούμενο, ένα κράτος που υποτίθεται ότι προστατεύει τα δικαιώματα των ανθρώπων που πλήττονται.

Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου