ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Δ. Κουτσούμπα Με Την ΟΕΝΓΕ

ΤΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ  


 
 
 
Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε σήμερα, στην έδρα της ΚΕ του Κόμματος, με αντιπροσωπεία της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), αποτελούμενη από τους Αφροδίτη Ρέτζιου, Πρόεδρο, Παναγιώτη Παπανικολάου, Γ. Γραμματέα, Παγώνη Ματίνα, Α’ Αντιπρόεδρο, Γαλανόπουλο Γιάννη, Τοσονίδου Δέσποινα και Σταματέλου Δήμητρα. Συμμετείχε ακόμα ο Γιώργος Σιδέρης, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Υγείας – Πρόνοιας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη συνάντηση έγινε ενημέρωση και συζήτηση για το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τη δευτεροβάθμια περίθαλψη και εκφράστηκε η καθολική απόρριψη από τα μέλη της αντιπροσωπείας της ΟΕΝΓΕ.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, καλωσορίζοντας την αντιπροσωπεία, σημείωσε:


«Το ΚΚΕ θεωρεί αυτό το νομοσχέδιο για την Υγεία, που έφερε η κυβέρνηση για διαβούλευση και ετοιμάζεται να το φέρει και στην Ολομέλεια της Βουλής στη συνέχεια, ως απαράδεκτο και επαίσχυντο και πρέπει να βρει την αντίδραση όλου του ελληνικού λαού, όχι μόνο δηλαδή να απορριφθεί από εσάς τους υγειονομικούς -που ήδη το έχετε κάνει- αλλά από το σύνολο του ελληνικού λαού και να κινητοποιηθεί γι’ αυτό. Να μην έρθει καν στη βουλή λέμε εμείς, αλλά και αν τολμήσει και το φέρει, να απορριφθεί.

Ταυτόχρονα, θα ήθελα εξαρχής να εκφράσω την αλληλεγγύη μας, τη συμπαράστασή μας στην ΟΕΝΓΕ, σε όλους τους υγειονομικούς, που δίνετε μία τέτοια δύσκολη μάχη και να καταγγείλουμε ταυτόχρονα την επίθεση, τις διώξεις που δέχεται και η ΟΕΝΓΕ, στο πρόσωπο της Προέδρου της Ομοσπονδίας, που είναι απαράδεκτες μόνο και μόνο επειδή διεκδικείτε το αυτονόητο, την προστασία δηλαδή και την υπεράσπιση της δημόσιας υγείας».


Μετά τη συνάντηση δήλωση έκανε η πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ Αφροδίτη Ρέτζιου. (Δείτε εδώ video)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου