ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

ΚΚΕ (μ-λ) Όργιο Καταστολής Στην Πάτρα

Καταγγέλλουμε την απρόκλητη επίθεση των κατασταλτικών δυνάμεων στο σώμα της πορείας του Πολυτεχνείου στην Πάτρα. Με τρόπο προσχεδιασμένο έπνιξαν με χημικά και χτύπησαν τα μπλοκ των φοιτητικών συλλόγων, των σωματείων, μαθητών και των οργανώσεων της Αριστεράς με μοναδικό στόχο να τρομοκρατήσουν το ποτάμι οργής λαού και νεολαίας που εκφράστηκε και στην φετινή ημέρα μνήμης των αγώνων του Νοέμβρη.

Ο απολογισμός της φονικής αυτής ενέργειας ήταν δεκάδες χτυπημένοι από τα γκλομπ και 8 προσαγωγές(4 συλλήψεις). Στους συλληφθέντες βρίσκεται και ο Δ.Λ. μέλος του συλλόγου Μηχανικών Η/Υ και της νΚΑ.

Το σύστημα και πολιτικοί του υπάλληλοι μπροστά στα αδιέξοδα του ενισχύει την πολιτική της φασιστικοποίησης και τους μηχανισμούς φίμωσης και τρομοκράτησης των λαϊκών αγώνων. Βγάζει εκτός νόμου την λαϊκή πάλη, συλλαμβάνει αγωνιστές, χτυπά τις διαδηλώσεις.

49 χρόνια μετά από την εξέγερση του Νοέμβρη η κυβέρνηση και τα όργανά της "τίμησαν" τις δικές τους μαύρες παραδόσεις, ο λαός μπορεί να βάλει φραγμό στις πολιτικές της φτώχειας και της καταστολής.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!


ΚΚΕ(μ-λ) Κ.Ο. Πάτρας 17/11/22

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου