ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

ΟΚΔΕ Απάντηση Στις Αθλιότητες Του Ριζοσπάστη

Ο Ριζοσπάστης ξαναχτυπά! Δεν μας κάνει έκπληξη, αφού ανά τακτά χρονικά διαστήματα η εφημερίδα του ΚΚΕ εξαπολύει αθλιότητες, ψέματα και ύβρεις εναντίoν της ΟΚΔΕ και της Αντεπίθεσης των Εργαζομένων. Αν και κατανοούμε τους λόγους και την χρονική στιγμή που διάλεξαν. Ο λόγος γίνεται για το άρθρο/λιβελλογράφημα γνωστού στελέχους του ΠΑΜΕ / Τ.Ε. και πρόεδρο του Συνδικάτου Επισιτισμού – Θεσ/νίκης (ΣΕΤΕΠΕ) Κυριάκου Τσιαούση «Πλευρές της πείρας από τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στη Λέσχη του ΑΠΘ».

Κάνοντας τον δικό τους απολογισμό για τον αγώνα των εργαζομένων στη Λέσχη του ΑΠΘ, χαρακτηρίζει την ΟΚΔΕ και την Αντεπίθεση των Εργαζομένων: «Ιδιαίτερη περίπτωση αποτελεί η στάση της ΟΚΔΕ. Ο ποτισμένος με χυδαίο αντικομμουνισμό και μένος απέναντι στο ταξικό κίνημα προβοκατόρικος ρόλος της οδηγήθηκε στο περιθώριο από τους ίδιους τους εργαζόμενους»…

«Προσπαθώντας» να μπούμε στο μυαλό του κατά συρροή υβριστή (ΚΚΕ/ΠΑΜΕ), δεν καταλαβαίνουμε, που διαφωνεί στο πρόγραμμα, στις προτάσεις/σχέδιο που είχαμε στον συγκεκριμένο αγώνα; Στην ενεργητική συμμετοχή μας στον αγώνα μέχρι το τέλος παρά τις 2 επιθέσεις φυσικής βίας και άλλες πόσες λεκτικής που δεχτήκαμε από σύσσωμο το ΠΑΜΕ Θεσ/νίκης; Φυσικά και δεν μπαίνουν στον κόπο να αναπτύξουν κανένα επιχείρημα, να μιλήσουν συγκεκριμένα, να ασκήσουν μια πολεμική σε συντροφικό και συναδελφικό επίπεδο, να πουν το δικό τους σχέδιο που υποτίθεται υιοθέτησαν οι εργαζόμενοι της Λέσχης, γιατί πολύ απλά δεν έχουν.

Δεν έχουν πλέον σχέδιο πάλης, δεν έχουν ένα πραγματικό πρόγραμμα Σωτηρίας της Εργατική Τάξης και της κοινωνίας. Δεν μπορούν, ούτε θέλουν να συμβάλουν αποτελεσματικά σε έναν αγώνα εργαζομένων, όπως τον συγκεκριμένο, στην οργάνωση και την αντεπίθεση των εργαζομένων απέναντι στις επιθέσεις κυβέρνησης-κράτους και εργοδοτών, να συμβάλουν σε τελική ανάλυση στην ανασυγκρότηση/ανασύνθεση του Συνδικαλιστικού Κινήματος.

Μετά από μεγάλο διάστημα απραξίας τους στο Κίνημα, «πάλης» και λεονταρισμών για τις καρέκλες στην ΓΣΕΕ, ακολουθούν μια πολιτική «υπεύθυνης αριστεράς» ολισθαίνοντας προς τα δεξιά, παραδίδοντας «τα κλειδιά» της ταξικής πάλης, κατά την διάρκεια της καραντίνας/απαγορεύσεων.

Θα απαντήσουμε πολιτικά, συντροφικά και συγκεκριμένα, αν ποτέ μας εξηγήσουν αυτά περί «αντικομουνισμού». Όπως προτείναμε και αναδείξαμε από την πρώτη στιγμή το σχέδιό μας στις συνελεύσεις του Συνδικάτου, στις συνελεύσεις των εργαζομένων στην Λέσχη του ΑΠΘ, όπως συμβάλαμε τα μέγιστα ως Αντεπίθεση/ΟΚΔΕ στον συγκεκριμένο αγώνα. Όπως απαντήσαμε/αμυνθήκαμε αποτελεσματικά στις επίθεσης φυσικής βίας από το ΠΑΜΕ Θεσ/νίκης.

Γνωρίζουμε γιατί αυτές οι συκοφαντίες: Σιγά σιγά τελειώνετε όπως σε όλο τον κόσμο…εκτός των άλλων, λόγω των βρώμικων πολιτικών σας.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου