ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Όλοι Στα Συλλαλητήρια Την Πέμπτη 11/2

 

Όλοι στα συλλαλητήρια την Πέμπτη 11/2 

Αθήνα: 5.00 μμ, Σύνταγμα
Θεσσαλονίκη: 5.30 μμ, Αγ. Βενιζέλου
που καλούν φοιτητικοί σύλλογοι, ΕΛΜΕ και εργατικά σωματεία
 

Κάτω η κυβερνητική πολιτική της τρομοκρατίας και της διάλυσης της δημόσιας παιδείας

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ χαιρετίζει τους δεκάδες χιλιάδες φοιτητές, μαθητές και εκπαιδευτικούς που διαδήλωσαν σήμερα σε όλη την χώρα ενάντια στο κατάπτυστο νομοσχέδιο Χρυσοχοΐδη-Κεραμέως. Το νομοσχέδιο, που θέλει να ψηφίσει η ΝΔ με την στήριξη του φασίστα Βελόπουλου, έχει ήδη καταδικασθεί στην   συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας της  νεολαίας και του λαού και για αυτό θα μείνει στα χαρτιά!

Για να αντιμετωπίσει το ποτάμι της οργής και του αγώνα  η κυβέρνηση καταφεύγει στο όπλο της βίας. Έτσι χθες και ενώ ολοκληρωνόταν το μεγαλειώδες συλλαλητήριο στην Αθήνα, οι τραμπούκοι των ΔΙΑΣ μαζί με τα ΜΑΤ με πρωτοφανή βία επιτέθηκαν στους φοιτητές και προχώρησαν σε δεκάδες προσαγωγές και συλλήψεις.

Η επίδειξη βίας, αυταρχισμού και κυνισμού από την κυβέρνηση δεν σταματάει τους αγώνες! Αντίθετα, πεισμώνει και οπλίζει τους αγωνιζόμενους στη μάχη τους για την ανατροπή της άθλιας πολιτικής της κυβέρνησης. 

Συνεχίζουμε  - κλιμακώνουμε!
 
  • Φοιτητές - εκπαιδευτικοί - εργαζόμενοι κοινός αγώνας ενάντια στην κυβερνητική βία και καταστολή
  • Καμιά πανεπιστημιακή αστυνομία!
  • Δημόσια Πανεπιστήμια ανοιχτά και όχι κολλέγια ιδιωτικά
  • Όχι παιδεία για λίγους και εκλεκτούς - Όχι στην «ενιαία βάση εισαγωγής». Κανένα παιδί έξω από την εκπαίδευση. Αύξηση του αριθμού των εισακτέων στα Πανεπιστήμια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου