ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

ΟΚΔΕ Αλληλεγγύη Χιλιάδων Για Να Σωθεί Η Ζωή Του Δ. Κουφοντίνα

 Χιλιάδες κόσμου σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα κ.ά.) διαδήλωσαν την Παρασκευή 26/2 και το Σάββατο 27/2, σπάζοντας στην πράξη τις απαγορεύσεις, για να σωθεί η ζωή του Δ. Κουφοντίνα, που κρέμεται από μια κλωστή.

Αθήνα

Θεσσαλονίκη

Δυστυχώς, ακόμα κι αυτές τις ύστατες ώρες, εκκωφαντική η απουσία και ιστορική η ευθύνη της σιωπής-συνενοχής των “εξημερωμένων” ρεφορμιστών του κοινοβουλίου (κύρια του ΚΚΕ)…

Η ακροδεξιοκεντρώα κυβέρνηση Μητσοτάκη και οι μηχανισμοί του αστυνομικού κράτους της, ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΚΡΟ. Για να δείξουν πυγμή ενάντια στους εργαζόμενους, τους φτωχούς, τη νεολαία, το κίνημα και τους αγώνες. Για να σκεπάσουν όπως-όπως την εγκληματική ταξική πολιτική τους, την “επιτελική” ανικανότητά τους, τον οχετό σκανδάλων και ανηθικότητάς τους – που ξεχειλίζουν από παντού.

Πρέπει να αναγκάσουμε την κυβέρνηση να υποχωρήσει. Ο Δ. Κουφοντίνας πρέπει να ζήσει. Θα είναι μια νίκη-ανάσα ενάντια στο μαύρο αστυνομικό κράτος της ΝΔ. Όλοι σε διαρκή ετοιμότητα, για την άμεση συνέχιση των κινητοποιήσεων!

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου