ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Πέθανε Ο Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ - Θλίψη Για Την Απώλειά Του Εκφράζει Το ΚΚΕ

Πέθανε μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο ο Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ, αναπληρωτής καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ο Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ ήταν ιδρυτής και επί πολλά χρόνια πρόεδρος των Ελλήνων «Γιατρών Του Κόσμου», προσφέροντας τις ιατρικές του υπηρεσίες στα θύματα των πολέμων και της φτώχειας σε διάφορες περιοχές του κόσμου.

 

Ανακοίνωση του ΚΚΕ

Το ΚΚΕ, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του Κόμματος, εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του Θεόφιλου Ρόζενμπεργκ, ενός αξιόλογου επιστήμονα γιατρού, αναπληρωτή καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οποίος ως ιδρυτής και για πολλά χρόνια πρόεδρος των Ελλήνων «Γιατρών του Κόσμου» ξεχώρισε για την πολύτιμη προσφορά του σε χώρες του Τρίτου Κόσμου και σε μεγάλες ανθρωπιστικές κρίσεις και καταστροφές. Ο Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ υπήρξε μέλος του ΚΚΕ ως το 1991, ενώ τα επόμενα χρόνια συμμετείχε δραστήρια στους κοινωνικούς αγώνες. Το ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου