ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

Ingeborg Beugel : Η Ολλανδή Δημοσιογράφος Μιλά Στο ΠΡΙΝ Που Κυκλοφορεί Αυτό Το Σ/Κ

«Ολόκληρος ο κόσμος γνωρίζει για τα pushbacks, και απέναντί μας έχουμε επικεφαλής κρατών και υπουργούς που ψεύδονται προσπαθώντας να αντιστρέψουν την πραγματικότητα.»

Η Ιντζεμπόεγκ Μπεφέλ (Ingeborg Beugel), η Ολλανδή δημοσιογράφος που ζει και εργάζεται στην Ελλάδα επί δεκαετίες, όμως τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν ξαφνικά πάνω της μετά το «επεισόδιο» στο Μαξίμου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Μαρκ Ρούτε, μιλά στο ΠΡΙΝ που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλο το Σαββατοκύριακο.

«Επικεφαλής κράτους που ψεύδεται στον κόσμο, που ψεύδεται στον λαό του και που ψεύδεται στους πρόσφυγες, αυτός αποτελεί προσβολή», λέει η μαχητική δημοσιογράφος, ενώ σημειώνει ότι «ο Ρούτε είναι ένας από τους ηγέτες που θέλουν να μετατρέψουν επισήμως την Ελλάδα σε “ζώνη απορριμμάτων” της ΕΕ, για τους πρόσφυγες που οι Ευρωπαίοι δεν θέλουν να παραλάβουν.»

«Ο Μητσοτάκης, με την έγκριση των Βρυξελλών, παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα – κάθε μέρα και περισσότερο. Και το ότι τα ελληνικά ΜΜΕ δεν μιλούν για αυτό, είναι ελάττωμα του ελληνικού Τύπου», λέει ακόμα, ενώ για το καθεστώς Ερντογάν σημειώνει ότι «ξέρουμε τι κάνει, όλοι το ξέρουν. Δεν είναι δουλειά μου να επαναλάβω πράγματα που έχουν ήδη ειπωθεί και που ξέρουμε. Είναι δουλειά μου να μιλήσω για τον ελέφαντα στο δωμάτιο.»

Ολόκληρη η συνέντευξη, στο Πριν του Σαββατοκύριακου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου