ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Ημερίδα ΝΑΡ Για Το Πρόγραμμα Της Εργατικής Εξουσίας

 

▸Αφιερωμένη στον Κώστα Τζιαντζή

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ημερίδα διοργανώνει το ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση την ερχόμενη Παρασκευή 26 Νοεμβρίου. Πρόκειται για ημερίδα θεωρητικού πολιτικού διαλόγου με θέμα: «Το πρόγραμμα της επαναστατικής εργατικής εξουσίας στη μεταβατική περίοδο προς τον σοσιαλισμό-κομμουνισμό».

Η ημερίδα διεξάγεται στο πλαίσιο της συμβολής του ΝΑΡ στη συνολική προσπάθεια και στις διαδικασίες για τη συγκρότηση ενός σύγχρονου προγράμματος και κόμματος κομμουνιστικής απελευθέρωσης. Όπως φαίνεται και από τον τίτλο έρχεται να αναπτύξει τη συζήτηση για πλευρές της επαναστατικής προγραμματικής απάντησης, που συνήθως μένουν στο σκοτάδι και κυρίως το «τι» και το «πώς» μετά το τσάκισμα του αστικού κράτους και την έναρξη της εργατικής εξουσίας.

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στον Κώστα Τζιαντζή, που τέτοιες ημέρες πριν 10 χρόνια έφυγε από κοντά μας. Ιδιαίτερη αναφορά θα γίνει στην ιστορική του συμβολή στην υπόθεση της κομμουνιστικής Αριστεράς και τον κεντρικό του ρόλο στη συλλογική προσπάθεια για τη διαμόρφωση των θέσεων του ΝΑΡ και την προώθηση της προγραμματικής και οργανωτικοπολιτικής συγκρότησής του.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Τρίτση του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50 και θα ξεκινήσει στις 5.30 μ.μ. με ολοκλήρωση στις 9 μ.μ.

Ομιλητές θα είναι οι Δημήτρης Δεσύλλας και Σήφης Καυκαλάς, μέλη της ΠΕ του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση, ο Σταύρος Μαυρουδέας καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ο Κώστας Τριχιάς, μέλος του ΚΣ της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση και η Ευανθία Γαϊτανίδου, μέλος του ΝΑΡ Κεφαλλονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου