ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Άγρια Καταστολή Στη Συγκέντρωση Για Τον Κουφοντίνα

Για ακόμα μια φορά η αστυνομία έγινε ο... πρωταγωνιστής σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας. 

Συγκεκριμένα, δυναμική διαδήλωση διαμαρτυρίας υπέρ του απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στα Προπύλαια. Οι συγκεντρωμένοι άνοιξαν πανό, με τις αστυνομικές δυνάμεις να ρίχνουν δακρυγόνα και στη συνέχεια να εξαπολύουν κυνηγητό κατά των διαδηλωτών μέχρι το Σύνταγμα. Μέχρι στιγμής έχει γίνει άγνωστος αριθμός προσαγωγών.

Σημειώνεται ότι σήμερα, στη συνέντευξη Τύπου του Δικτύου για τη Δράση των Κοινωνικών και Πολιτικών Δικαιωμάτων, η συνήγορος του Δημ. Κουφοντίνα, Ιωάννα Κούρτοβικ, δήλωσε ότι η υγεία του κινδυνεύει με μη αναστρέψιμη βλάβη. Όπως τόνισε, ο ίδιος δεν δέχεται να βάλει ορό ούτε οποιαδήποτε ιατρική παρέμβαση. Το νοσοκομείο δηλώνει πως θα σεβαστεί την απόφασή του, σημειώνοντας πως αν ο απεργός πείνας χάσει τη συνείδησή του, τότε έχει υποχρέωση να παρέμβει. 

Πηγή : Εφημερίδα Των Συντακτών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου