ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Μ. Κριθαρίδης : Ευτυχώς Που Δεν Πανηγύρισε Κιόλας Ο κ. Γεωργιάδης Για Τους Εγκληματικούς Τους Χειρισμούς Στη Θεσσαλονίκη

Η κυνική ομολογία του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Γεωργιάδη για τον τρόπο με τον οποίο η Κυβέρνηση έγραψε στα παλιά της τα παπούτσια τις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων για να μην τα «σπάσει» με την Εκκλησία ενόψει της γιορτής του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, είναι τρομαχτική.

Να εξηγήσει η Κυβέρνηση της ΝΔ και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης στους συγγενείς των νεκρών στη Θεσσαλονίκη γιατί ανέβαλε τότε τις αποφάσεις της με αποτέλεσμα να ξεφύγει τελείως η κατάσταση στην συμπρωτεύουσα.

Οι ευθύνες τους είναι πραγματικά εγκληματικές. Ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Μητσοτάκης θα έπρεπε να ντρέπονται για τα αποτελέσματα των πολιτικών τους επιλογών και τον τρόπο με τον οποίο για πολιτικούς και επικοινωνιακούς λόγους παρακάμπτουν τις εισηγήσεις των ειδικών ή ακόμα και τους εργαλειοποιούν και έχουμε φτάσει στο σημείο να θρηνούμε πλέον πάνω από 5.000 νεκρούς.

Ευτυχώς που δεν πανηγύρισε κιόλας ο κ. Γεωργιάδης για τα τραγικά καμώματα τους.

1 σχόλιο:

  1. Σε σχόλιό του, σχετικά με τις δηλώσεις του Αδ. Γεωργιάδη για τις εισηγήσεις για καραντίνα στη Θεσσαλονίκη πριν τον εορτασμό του Αγ. Δημητρίου, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει τα εξής:

    «Η ομολογία Γεωργιάδη ότι η κυβέρνηση αγνόησε εισηγήσεις λοιμωξιολόγων για επιβολή καραντίνας πριν τον εορτασμό του Αγ. Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, αποδεικνύει τόσο τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης, όσο και το γεγονός ότι τα κριτήρια των κυβερνητικών αποφάσεων και παλινωδιών δεν είναι επιστημονικά, αλλά πολιτικά.

    Γι’ αυτό άλλωστε και η κυβέρνηση, λίγες μέρες μετά, φρόντισε να δείξει όλη της την πυγμή, απαγορεύοντας τις συμβολικές κινητοποιήσεις για το Πολυτεχνείο, που τηρούσαν όλα τα υγειονομικά μέτρα και παρά το γεγονός ότι ως προς αυτό δεν υπήρξε καμία σχετική εισήγηση της επιτροπής ειδικών.

    Τέτοιες παραδοχές και πρακτικές αποτελούν τον καλύτερο χορηγό των ανορθολογικών απόψεων και συμπεριφορών».

    ΑπάντησηΔιαγραφή