ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

EEK : ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ!

Όλοι/ες στα Δικαστήρια της Ευελπίδων 25/11/2019, 9 π.μ.

Το ΕΕΚ καταδικάζει και καταγγέλλει τις συλλήψεις που πραγματοποιήθηκαν στα Εξάρχεια το βράδυ της 17ης Νοέμβρη από δυνάμεις των ΜΑΤ και της Ασφάλειας μετά το τέλος της μαζικής και μαχητικής πορείας για την 46η επέτειο του Πολυτεχνείου.


Μεταξύ αυτών συνελήφθησαν και δύο μέλη της οργάνωσης ΞΕΚΙΝΗΜΑ, η Ειρήνη Εμινίδου και ο Ζήσης Σούρλας που επέστρεφαν μετά την μεγαλειώδη πορεία σε φιλικό τους σπίτι στην περιοχή των Εξαρχείων. Αφού κακοποιήθηκαν, φωτογραφήθηκαν στα υπόγεια της Aσφάλειας ως τρόπαια του πογκρόμ, τους στερήθηκε η δυνατότητα να επικοινωνήσουν με την οργάνωσή τους και τους δικηγόρους τους, τους απαγγέλθηκαν ανυπόστατες κατηγορίες, με αποτέλεσμα να παραπέμπονται, μαζί με άλλους συλληφθέντες της βραδιάς (συνολικά 17), σε δίκη τη Δευτέρα 25/11 στις 9 π.μ. στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Η κυβέρνηση της Δεξιάς, αλλεργική έτσι κι αλλιώς στις πορείες του Πολυτεχνείου, με απεριόριστο μίσος προς τη νέα γενιά εξαιτίας της εξεγερτικής δράσης της το Δεκέμβρη 2008 που έριξε την κυβέρνηση του Κωστάκη Καραμανλή, επέλεξε τον Χρυσοχοΐδη ως Υπουργό Δημόσιας Τάξης όχι γιατί αποστάτησε από το ΠΑΣΟΚ αλλά γιατί έχει δρέψει τις δάφνες του State Department, της CIA, του FBI και της Αμερικάνικης Πρεσβείας στην Αθήνα.

Η επιχείρηση καταστολής του συνδικαλιστικού κινήματος με τη νομοθεσία περί απεργιών και "κυκλοφορίας" απεργών, την καταστρατήγηση του πανεπιστημιακού ασύλου, την εκκένωση καταλήψεων προσφύγων και ελευθεριακών χώρων, την εκκένωση των Εξαρχείων όχι από τους εμπόρους ναρκωτικών αλλά από αγωνιστές, τα τελεσίγραφα για εγκατάλειψη εντός δεκαπέντε ημερών όλων των ελεύθερων κοινωνικών χώρων που δημιουργήθηκαν από το 2008 μέχρι σήμερα, τα εξοντωτικά πρόστιμα σε υποψηφίους της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, οι απαγωγές μελών πολιτικής νεολαίας, δεν αφορούν μόνο το παρελθόν αλλά το ανυπότακτο μέλλον που σφραγίζεται με τις πολλαπλές, συγχρονισμένες, εξεγέρσεις σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Ο φόβος της άρχουσας τάξης από τον Δεκέμβρη του 1944, το Πολυτεχνείο του 1973 και τον Δεκέμβρη του 2008 είναι υπαρκτός και δεν αφορά στο παρελθόν αλλά στο μέλλον. Όμως, η καταστολή δεν πρόκειται να διασώσει την κυβέρνηση της Δεξιάς. Θα φροντίσουμε εμείς γι' αυτό, μέσα από την επαναστατική, ενιαία, μαζική, δράση του εργατικού και λαϊκού κινήματος.

• ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
• Άμεση απόσυρση των κατηγοριών σε βάρος της σ. Eιρήνης Eμινίδου και του σ. Zήση Zούλα και σ' όλη την αγωνιζόμενη νεολαία!
• ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, 25/11/10, 9 π.μ.
24/11/2019


ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου