ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Συναυλία Ενάντια Στην Καταστολή Το Σάββατο Στα Προπύλαια - Κάλεσμα ΝΑΡ

Το ΝΑΡ για τη Κομμουνιστική Απελευθέρωση και η ν.Κ.Α. καλούμε στην αντικατασταλτική συναυλία της 30ης Νοέμβρη στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, ώρα 6.00 μ.μ.

Σε μια περίοδο που η κυβέρνηση της ΝΔ. και συνολικά το κεφάλαιο και οι μηχανισμοί του κλιμακώνουν την επίθεση στους εργαζόμενους και τη νεολαία, εκτυλίσσεται μια συνολική και σε βάθος επίθεση στα στοιχειώδη δημοκρατικά δικαιώματα και τις λαϊκές ελευθερίες. Στο στόχαστρο μπαίνει πρώτα από όλα το δικαίωμα στον αγώνα και την αλληλεγγύη, το δικαίωμα του μαζικού κινήματος να διεκδικεί και να έχει κατακτήσεις. 

Σε μεγαλύτερο εχθρό της «κανονικότητας» της εκμετάλλευσης και του δόγματος «Νόμος – τάξη – κέρδη» ανάγεται το κίνημα της νεολαίας, ειδικά τα αναπτυσσόμενο φοιτητικό κίνημα και οι μελλοντικές απεργίες και κινητοποιήσεις των εργαζομένων. «Ανομία» είναι η φτώχια, η προσφυγιά, η διαφορετικότητα, η αλληλεγγύη, ο αγώνας. Σε αυτά τα πλαίσια επιχειρείται να οικοδομηθεί ένα αστυνομικό κράτος καταστολής και παρακολούθησης που θα έχει τον έλεγχο «των πιο κρυφών κυττάρων μας». Δεν θα τους περάσει!! Η μαζική δράση των εργαζόμενων και της νεολαίας, η ενωτική παρέμβαση των μαχόμενων δυνάμεων της αριστεράς για ένα ανατρεπτικό κίνημα σε παιδεία – εργασία - δημοκρατία μπορεί να τους χαλάσει τα σχέδια.
  • Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες του κινήματος.
  • Έξω η αστυνομία από τις διαδηλώσεις και τους κινηματικούς χώρους.
  • Πάλη για τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις λαϊκές ελευθερίες της εποχής μας
  • Όλες και όλοι στη συναυλία ενάντια στη καταστολή το Σάββατο στα Προπύλαια
  • Όλες και όλοι στις διαδηλώσεις της 6 Δεκέμβρη.

ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση - νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου