ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Αναβλήθηκε Για Τις 22 Νοέμβρη Η Δίκη Του Φοιτητή Που Συνελήφθη Χθες Στην ΑΣΟΕΕ

Αναβλήθηκε για τις 22 Νοέμβρη η δίκη του φοιτητή της Ιατρικής, που συνελήφθη χθες κατά τη βίαιη επέμβαση της αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, για τα χθεσινά γεγονότα, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη και δεύτερου φοιτητή.

Ο φοιτητής της Ιατρικής, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελίες οργανώσεων ξυλοκοπήθηκε κατά τη σύλληψή του από αστυνομικούς, είχε οδηγηθεί νωρίς το πρωί στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη και τον παρέπεμψε σε δίκη με τη διαδικασία του Αυτοφώρου. Μέχρι να γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης, αφέθηκε ελεύθερος.

Να σημειωθεί ότι φοιτητικοί σύλλογοι προχώρησαν το πρωί σε συγκέντρωση στα δικαστήρια της Ευελπίδων, σε ένδειξη συμπαράστασης στο φοιτητή, απαιτώντας την άρση κάθε δίωξης σε βάρος του και την απαλλαγή του από κάθε κατηγορία.

Η σύλληψή του έγινε αργά χθες το βράδυ, έξω από το σπίτι του. Και σε αυτή την περίπτωση ο εισαγγελέας άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη και τον παρέπεμψε σε δίκη, που έχει οριστεί για σήμερα.
Πηγή : ergasianet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου