ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ – ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

Σχόλιο της Σύνταξης της εφημερίδας «Η Κόκκινη»

Η σύλληψη των δύο συντρόφων-μελών της νΚΑ δεν είναι μια τυχαία υπόθεση, μια απλή υπέρβαση της επιχείρησης καταστολής της ΕΛ.ΑΣ. στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι ένα σαφέστατο δείγμα γραφής για το τι θα ακολουθήσει τους υπόλοιπους μήνες της διακυβέρνησης της Δεξιάς. Η μισανθρωπία και ο αγριανθρωπισμός του κοινωνικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησε το καλημέρα αυτής της κυβέρνησης που έκοψε αμέσως το ΑΜΚΑ από πολλές χιλιάδες μετανάστες. Οι επιθέσεις σε καταλήψεις στέγης, η γκετοποίηση των προσφύγων και η άγρια καταστολή ενάντια στο φοιτητικό κίνημα είναι ο πρόλογος για αυτό που θα ακολουθήσει: την ένταση των επιθέσεων στα εργατικά εισοδήματα και τα δημοκρατικά δικαιώματα, τον αυταρχισμό, την αστυνομοκρατία και το ρατσιστικό ντελίριο να εισβάλλουν παντού.

Γι’ αυτό και η αντιμετώπιση της κυβερνητικής επίθεσης δεν αφορά μόνο αυτούς/ές που κάθε φορά δέχονται την επίθεση, όπως τώρα τα μέλη της οργάνωσης νΚΑ. Η αλληλεγγύη προς κάθε υποψήφιο στόχο της κυβέρνησης της Δεξιάς και της Αστυνομίας είναι επιβεβλημένη για να μπορέσουμε να αντισταθούμε και να αντιστρέψουμε το κλίμα που προσπαθούν να περάσουν κυβέρνηση και ΜΜΕ.

Στις 22 Νοέμβρη που δικάζονται οι δυο σύντροφοι πρέπει να είμαστε εκεί για να τους στηρίξουμε και να διαδηλώσουμε ενάντια στη Δεξιά και την αστυνομοκρατία.

Και να αντιμετωπίσουμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη με ενότητα και αλληλοστήριξη όλων των αγώνων που ξεσπούν.

Όλοι και όλες με ενθουσιασμό στην πορεία του Πολυτεχνείου την Κυριακή 17 Νοέμβρη.

Λευτεριά στους συλληφθέντες συντρόφους – μέλη της νΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου