ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Όλοι / ες Στην Εργατική Διαδήλωση στις 30/11

ΠΑΝΘΗΡΑΣ *29

Mιά σειρά σωματείων καλούν σε εργατική διαδήλωση στις 30/11, ενώ μια σειρά δραστηριοτήτων έχουν αποφασίσει από τα "κάτω".

Από τους εργατικούς αγώνες που διαδραματίστηκαν την τελευταία δεκαετία στα χρόνια των μνημονιών και την μη αποτελεσματικότητα τους, το εργατικό - συνδικαλιστικό κίνημα βρίσκεται σε υποχώρηση και στην απογοήτευση του εργαζόμενου κόσμου.

Η μικρή συμμετοχή των εργαζομένων στα σωματεία, η γραφειοκρατία των σωματείων, η υποτακτική ΓΣΕΕ... είναι φαινόμενα που μπορούν και πρέπει να ξεπεραστούν.


Η πρωτοβουλία των σωματείων για δράση από τα "κάτω" είναι ελπιδοφόρος δρόμος για την υπεράσπιση των εργατικών δικαιωμάτων και συμφερόντων.

Οι εργαζόμενοι με ταξική συνείδηση πρέπει να πλαισιώσουν την πρωτοβουλία, να οργανωθούν, να φτιαχτούν επιτροπές αγώνα, νέα σωματεία να συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία.

Δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα από την συνδικαλιστική γραφειοκρατία, τώρα απαιτείται μαχητικός ταξικός αγώνας, ενεργή συμμετοχή στα σωματεία, νικηφόροι αγώνες με σχέδιο και οργάνωση απέναντι στην αστική πολιτική

Στηρίζουμε την εργατική διαδήλωση στις 30/11 και κάθε δραστηριότητα και δράση των σωματείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου