ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ηπείρου Για Το Ναυάγιο Στους Παξούς

ΑΝΤΑΡΣΥΑ τοπικές επιτροπές Ηπείρου
 
Η «Ευρώπη-φρούριο» που υψώνουν ΕΕ-Ελλάδα με απάνθρωπες συμφωνίες όπως αυτή με την Τουρκία, συνεχίζει να γεμίζει με θύματα τις θάλασσες και την ξηρά.

Οι νεκροί του ναυαγίου ανοιχτά των Παξών προστίθενται στον απολογισμό των πολιτικών που προσυπογράφουν, στηρίζουν και αναπαράγουν οι κυβερνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, την τροφοδοτούν με δηλώσεις μίσους και ακροδεξιά ρητορική περί «ποσοστώσεων» και «αλλοίωσης του πληθυσμού».

Τους πρόσφυγες που οι ίδιες οι κυβερνήσεις δημιουργούν, τους υποδέχονται με τείχη στον Έβρο, αστυνομική βία και άθλια στρατόπεδα συγκέντρωσης ή ακόμα και με θάνατο. Η ελληνική κυβέρνηση έχει διαλέξει στρατόπεδο και στηρίζει φανατικά τις επεμβάσεις των ΗΠΑ ανά τον κόσμο, αλλά και τα καθεστώτα που δολοφονούν τους ίδιους τους τούς λαούς. «Το κράτος έχει συνέχεια» και είναι εχθρικό για τους ανθρώπους, είτε αυτοί είναι κατατρεγμένοι από τον τόπο τους, είναι εργαζόμενοι στον τόπο μας.

Δεν είναι ώρα για κροκοδείλια δάκρυα. Στη μνήμη αυτών των ανθρώπων πρέπει να διεκδικήσουμε τη δυνατότητά τους να ταξιδέψουν όπου επιθυμούν, με ασφάλεια. Να πάρουν πολιτικό άσυλο, στέγη, παιδεία, περίθαλψη όσοι-ες επιθυμούν να μείνουν εδώ. Να παλέψουμε μαζί για να σταματήσουν οι πόλεμοι του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και κάθε ιμπεριαλιστικής δύναμης, στον κόσμο.

Να υψώσουμε κοινό ανθρώπινο τείχος στην απανθρωπιά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου