ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Επιστολή Φιλάθλου Για Την Υποψηφιότητα Μώραλη - Μαρινάκη

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΩΡΑΛΗ - ΜΑΡΙΝΑΚΗ

«Αγαπητοί φίλοι,

Αισθάνομαι την ανάγκη να απευθυνθώ σε όλους τους φίλους και οπαδούς του Ολυμπιακού, σε όλους όσοι όπως εγώ πονούν την ομάδα μας και τη θεωρούν κομμάτι από τη ζωή τους, και να εκφράσω τη διαφωνία και τους φόβους μου για την εμπλοκή κορυφαίων παραγόντων μας στην εκλογική αναμέτρηση. Κι αυτό γιατί, όπως ο καθένας καταλαβαίνει, όταν ο αντιπρόεδρος θέτει υποψηφιότητα για δήμαρχος Πειραιά, και ο πρόεδρος για δημοτικός σύμβουλος με τον ίδιο συνδυασμό, τότε δεν γίνονται μόνο οι ίδιοι αλλά και η ομάδα μέρος της πολιτικής αντιπαράθεσης. Πράγμα που εγκυμονεί τον υπαρκτό κίνδυνο διαίρεσης και διάσπασης των φίλων του Ολυμπιακού.


Γραμμή του επίσημου Ολυμπιακού ήταν μέχρι σήμερα να μην επιτρέπει καμιά ανάμιξη της πολιτικής με τα φίλαθλα αισθήματα. Ακόμα και στην περίπτωση της δολοφονίας του οπαδού της ομάδας Παύλου Φύσσα,εν ονόματι αυτής της γραμμής, ο Ολυμπιακός και ο μεγαλύτερος σύνδεσμος φιλάθλων μας, αρνήθηκαν να καταδικάσουν την οργάνωση των δολοφόνων και την ιδεολογία της, όπως επέβαλαν η παράδοση και η ιστορία της ομάδας, αλλά και οι υποχρεώσεις απέναντι στις διεθνείς οργανώσεις του ποδοσφαίρου.

Τώρα, εντελώς ξαφνικά, αυτή η γραμμή παραμερίζεται και ο Ολυμπιακός εμφανίζεται μέσω κορυφαίων παραγόντων του να εμπλέκεται σε πολιτικά παιγνίδια που μόνο καλό δεν θα κάνουν στην ενότητα της ομάδας και των οπαδών της. Και είναι, πιστεύω, καθήκον κάθε φίλου της ομάδας, να σταθεί απέναντι σε πρακτικές που ξεφεύγουν από το καλώς εννοούμενο συμφέρον του Ολυμπιακού και υπηρετούν άλλες -πολιτικές, προσωπικές, ή επιχειρηματικές- σκοπιμότητες. Κι αυτό ανεξάρτητα από την εκτίμηση που ο καθένας τρέφει για τα πρόσωπα που διοικούν σήμερα την ομάδα».

Πηγή: Κουτί της Πανδώρας

Αναδημοσιεύεται με κάθε επιφύλαξη, καθώς οι "ανοιχτές επιστολές" συνηθίζεται να είναι και ενυπόγραφες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου